Acasa Actualitate-InternaSocial Conducerea SRR asteapta depolitizarea

Conducerea SRR asteapta depolitizarea

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Deputatii si senatorii au decis sa prelungeasca mandatul membrilor Consiliului de Administratie al postului public de radio pana la 30 iunie.


“Suspendarea procedurilor de numire a unui nou Consiliu de Administratie – motivatia ca se doreste depolitizarea numirilor la cele doua societati de audio-video nationale publice si este nevoie ca pana la acea data sa se revizuiasca legislatia in materie”, a explicat viceliderul PNL Eugen Nicolaescu, adaugand ca procedurile de numire a unui nou CA la Societatii Romane de Radio (SRR) trebuie suspendate pentru intrarea in legalitate. Reprezentantul PSD, deputatul Victor Socaciu, a afirmat ca partidul sau este de acord cu depolitizarea institutiilor publice de radio si televiziune, precum si cu prelungirea mandatului CA si al presedintelui SRR pana la 30 iunie. Initial, in proiectul de Hotarare al Parlamentului, termenul pentru prelungirea mandatului SRR era propus pentru 15 iunie.

0 comentariu

Viorica Ianc 13-07-2010 - 14:41

Ajunge la prajit daca nu cel putin in
tigaie !
Evaluata.
Numai daca o poti vinde isi merita valoa-
rea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult