Acasa Actualitate-InternaSocial Conferinta la Bucuresti in octombrie pe tema programelor pentru romi, anunta comisarul european Andor

Conferinta la Bucuresti in octombrie pe tema programelor pentru romi, anunta comisarul european Andor

scris de Ziua Veche
0 afisari

Uniunea Europeana va organiza in luna octombrie, la Bucuresti, o conferinta in care vor fi discutate programele de ajutor pentru romi, a anuntat comisarul european pentru afaceri sociale, Laszlo Andor, intr-un interviu acordat saptamanalului austriac Profil, informeaza Agerpres.


La conferinta se vor discuta modalitatile de „a pune mai bine in aplicare programele de ajutor in favoarea romilor”, a indicat oficialul european, fara a preciza data exacta a conferintei.

In interviu, comisarul Andor pune sub semnul intrebarii politica guvernului francez de expulzare a romilor, apreciind ca „exista, evident, persoane care incearca sa isi creasca popularitatea pe seama unui grup deosebit de vulnerabil”.

„Insa in Europa nu poate exista loc pentru rasism si xenofobie”, a punctat reprezentantul Comisiei Europene.

Pe de alta parte, el a regretat faptul ca state membre precum Romania si Bulgaria nu au accesat suficient „programele cuprinzatoare de sprijin” pentru comunitatile roma puse la dispozitie prin Fondul European Social.

0 comentariu

Camelian Propinatiu 28-07-2010 - 09:31

Ipoteza cu Ceausescu in 2010 candidand la presedintie tine evident de Literatura, iar sondajul cu 41% din optiuni nu se poate citi decat printr-o analiza tot literara. De fapt, acest electorat radical, cel mai cinstit, mai harnic si mai valoros, nu vrea o intoarcere la bolsevism, cum interpreteaza analistii din slujba politicienilor sau cleptocratiei, ci vrea sa spuna doar ca mai meritau sa fie judecati ca Regretatul, si evident, pedepsiti la fel, nenumarati multi altii dintre nacealnicii nostri de dupa Aia din Decembrie.

ANDY 03-09-2010 - 14:49

Singurele soluti sunt:referendumul,alegerile anticipate si motiunea de cenzura.Motiunea de cenzura poate trece doar daca PSD,PNL,Indpendenti si Minoritatile se vor uni si toti senatori si toti deputati din aceste partide vor vota pentru motiunea de cenzura.Referendum poate fi doar daca si acesta va fi votat in Parlament si va trece acesta.Alegerile anticipate se vor face daca presedintele tarii domnul Traian Basescu va fi de acord si va semna actul pentru trecerea alegerilor anticipate.Va Multumesc pentru rabdare pe care ati avut-o pentru a citi acest comentariu si tot odata mesaj pe care va rog frumos sa il dati mai departe prietenilor si chiar si dusmanilor vostri pentru a afla si ei in ce tara traim dupa 20 de ani de democratie in Romania.Va Multumesc

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult