Acasa Actualitate-InternaSocial Constanţa: Doi munctori, prizonieri sub un mal de pământ. Doar unul a scăpat cu viaţă

Constanţa: Doi munctori, prizonieri sub un mal de pământ. Doar unul a scăpat cu viaţă

scris de A.B.
4 afisari

Doi bărbaţi care lucrau la săparea fundaţiei unui imobil din Constanţa au fost prinşi sub un mal de pământ. Doar unul dintre ei a supravieţuit. Cel de-al doilea a fost dus de urgenţă la spital.

accident

foto: antena3.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, una dintre victime a fost îngropată de pământul surpat, în timp ce a doua a fost acoperită până la brâu.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, ale Ambulanţei şi ale Poliţiei, iar echipele de intervenţie i-au scos pe cei doi după aproximativ 30 de minute.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incidentul, care a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, s-ar fi produs din cauza unei conducte care s-a spart, iar apa scursă a dus la surparea malului de pământ.

În acest caz vor fi declanşate anchete de către Poliţie, Parchet şi Inspectoratul Teritorial de Muncă. Un incident similar a avut loc cu o zi în urmă, când un muncitor care lucra la canalizare în localitatea constănţeană Murfatlar a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult