Acasa Actualitate-InternaSocial Constanţa: Mamă, la 11 ani

Constanţa: Mamă, la 11 ani

scris de A.B.
4 afisari

O fetiţă a devenit mamă la numai 11 ani. Ea a născut sâmbătă, într-o maternitate privată din municipiul Constanţa, un băieţel de 3,08 kilograme care a primit nota 9 la naştere.

gravida
foto: observator.ro

Fetiţa a rămas însărcinată cu un tânăr de 21 de ani, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol, faptă pentru care riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în perioada martie – octombrie 2011, tânărul a întreţinut în repetate rânduri relaţii sexuale cu minora, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

”În urma acestor acte sexuale repetate, minora a rămas însărcinată, iar prin expertiza medico-legală psihiatrică efectuată asupra ei s-a stabilit că nu a realizat semnificaţia şi consecinţele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivalează cu lipsa consimţământului valabil exprimat”, au afirmat, pentru Agerpres, reprezentanţii PT Constanţa, menţionând că tânărul a recunoscut faptele pe care le-a comis.

Inculpatul este din Botoşani iar victima este sora unui prieten al lui, din localitatea constănţeană Săcele, la care a stat câteva luni, anul trecut. Bărbatul a susţinut că o iubeşte pe fată şi că doreşte să o ia de soţie.

Minora de 11 ani a născut sâmbătă un băieţel. Potrivit cadrelor medicale, naşterea a avut loc prin cezariană, atât mama, cât şi copilul fiind bine din punct de vedere medical.

2 comentarii

tomi 21-04-2012 - 22:01

Era mai inteligent a nu se comunica acest fapt.Nu ne aduce in mod sigur mindrie.

digital 21-04-2012 - 22:06

așa se procedează la voi?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult