Acasa Actualitate-InternaSocial Constanţa: Şi-a omorât colegul, apoi l-a pus la volan

Constanţa: Şi-a omorât colegul, apoi l-a pus la volan

scris de A.B.
4 afisari

Un agent de circulaţie, a provocat un accident, în urma căruia colegul său a murit. Pentru a ieşi basma curată, polişistul, aflat la volanul maşinii, a pus persoana decedată în locul său, el trecând pe scaunul din dreapta. 

accident

foro: cugetliber.ro

Poliţistul le-a spus anchetatorilor sosiţi la faţa locului că cel decedat a provocat accidentul. Astfel, spera să scape de consecinţele faptei sale, mai ales că avea o alcoolemie foarte mare de 1,5 la mie. Poliţistul de frontieră a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi dus în faţa Tribunalului din Constanţa cu propunerea de arestare preventivă. Agentul se face vinovat de sustragere de la locul accidentului şi de ucidere din culpă. Accidentul a avut loc în comuna Comana din apropiere de Constanţa. Cei doi poliţişti erau de la punctul de frontieră Negru-Vodă. Cei doi se aflau într-un autoturism Opel Vectra care a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit succesiv de doi copaci.

1 comentariu

Marius 18-05-2012 - 13:03

Ori agent de circulatie ori politist de frontiera. Decideti-va.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult