Acasa Actualitate-InternaSocial Contestaţii Bacalaureat. Rezultate sub aşteptări

Contestaţii Bacalaureat. Rezultate sub aşteptări

scris de Ziua Veche
4 afisari

Rezultatele finale după contestaţii la examenul de bacalaureat au fost anunţate în centrele de evaluare din ţară. Pe siteul Ministerului educaţiei, edu.ro,  vor fi publicate rezultatele finale la Bacalaureat după contestaţii.

S-au afisat rezultatele la BAC. Vezi si ce nota ai luat

În judeţul Dolj, peste 200 de lucrări ale elevilor care au făcut contestaţii au primit alte note după recorectare.

În judeţul Prahova, 351 de contestaţii din totalul de 3.349 depuse de elevii care au absolvit liceele din judeţ au avut ca rezultat creşterea notei, procentul de promovabilitate la nivel judeţean, în urma contestaţiilor, modificându-se „nesemnificativ”.

În judeţul Suceava 934 de note au fost modificate în urma soluţionării contestaţiilor la examenul de bacalaureat, din care doar 327 au crescut, din totalul celor 3.516 contestaţii înregistrate.

În judeţul Botoşani, două treimi dintre lucrările recorectate în urma contestaţiilor formulate de candidaţii la bacalaureat, respectiv 1.391 de teze, vor rămâne cu notele iniţiale, în timp ce 700 de lucrări vor avea nota modificată, majoritatea notelor fiind mărite.

În judeţul Braşov, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut cu aproximativ 0,15 la sută, de la 45,89 la sută, cât s-a înregistrat iniţial, după rezolvarea celor peste 1.700 de contestaţii depuse de elevii braşoveni nemulţumiţi de notele obţinute.

În judeţul Sălaj doar 192 din cele 659 de contestaţii depuse în urma examenului de bacalaureat au avut ca rezultat modificarea notei iniţiale, iar nouă candidaţi care fuseseră respinşi au reuşit să promoveze examenul, procentul de promovabilitate în judeţ crescând la 59,02.

În judeţul Iaşi promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut cu 1,2 la sută, ajungând la 43,1 la sută, în urma soluţionării contestaţiilor elevilor.

În judeţul Hunedoara 810 note au fost modificate în urma soluţionării contestaţiilor la examenul de bacalaureat, dar dintre acestea doar 265 au crescut.

În judeţul Bistriţa-Năsăud promovabilitatea la examenul de bacalaureat în sesiunea iulie 2011 a crescut de la 41,92 la sută cât era înainte de contestaţii, la 44,36 la sută, după rezolvarea acestora.

În judeţul Arad promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut cu un procent după recorectarea lucrărilor la care notele au fost contestate, ajungând la 37,46 la sută, iar 46 de candidaţi respinşi iniţial au promovat examenul după ce au depus contestaţie.

În judeţul Covasna promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut de la 44,29 la 45,92 la sută, după rezolvarea celor peste 860 de contestaţii depuse de elevii nemulţumiţi de notele obţinute.

În judeţul Buzău promovabilitatea la examenul la bacalaureat a crescut de la de la 53.20 la 54.28 la sută, după recorectarea celor 1.570 de contestaţii depuse de elevii nemulţumiţi de notele obţinute.

În judeţul Mureş, un număr de 40 de elevi au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat în urma contestaţiilor, procentul de promovabilitate crescând de la 45,56 la 46,31, însă la Grupul Şcolar din Band promovabilitatea a rămas zero.

În judeţul Sibiu, un elev a picat examenul de bacalaureat în urma soluţionării contestaţiilor, deşi iniţial era admis, în timp ce alţi 19 candidaţi au reuşit să îl promoveze, după ce au cerut recorectarea unor lucrări.

În judeţul Alba, un număr de 59 de elevi au promovat bacalaureatul după contestaţii, iar procentul de promovabilitate a crescut, în judeţ, de la 38,45 la 39,79.

Rezultate Bacalaureat după contestaţii pe judeţe

Rezultate Bacalaureat după contestaţii pe ţară

Rezultate Bacalaureat după contestaţii, căutare după nume

1 comentariu

Liviu 08-07-2011 - 18:22

Trebuie sa fii un adevarat magician sa gasesti CEVA in lucrarile acelea agramate, fara cap, fara coada, cu niste scrisuri pe care le mai intalnesti pe peretii pesterilor utilizate de oamenii preistorici acum cateva mii de ani in urma … Trebuie sa fii un magician sa acorzi cateva zecimi de punct pe niste informatii sau crampeie de rezolvari de probleme care de regula nu au nimic de-a face cu rezolvarea propriu-zisa fiind un fel de „chestii” colaterale pe care profesorul (re)corector le „pncteaza” in virtutea cunostintelor sale si a legaturilor care le face si care presupune ca le-ar fi facut (!) si elevul desi este o supozitie foarte departe de adevar ! Oricum acei profesori (re)corectori au facut o munca tare mizerabila in conditiile date si sub presiunile care sunt …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult