Acasa Actualitate-InternaSocial Controlorii RATB vor fi însoţiţi de poliţişti

Controlorii RATB vor fi însoţiţi de poliţişti

scris de A.B.
24 afisari

Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București (DGPLCMB) vor efectua în mai multe zone ale Capitalei, începând de joi, 18 februarie, acțiuni comune de prevenție și sancționare a călătorilor evazioniști și agresivi din mijloacele de transport în comun, a anunțat RATB.

controlorii ratbCele două instituții vor colabora în perioada următoare pentru a spori nivelul de civilizație și de siguranță a cetățeanului în mijloacele de transport în comun.

„Scopul este reducerea fraudei și orientarea călătorilor către achiziționarea de titluri de călătorie și acela de a asigura un climat de siguranță și încredere în rândul călătorilor plătitori, dar și în rândul angajaților RATB (conducători auto și controlori). Totodată, se urmărește protejarea proprietății publice și private și crearea condițiilor reale pentru creșterea nivelului de coeziune a populației Capitalei”, precizează comunicatul regiei de transport.

Această măsură face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmărește asigurarea unor servicii de transport civilizate, creșterea numărului călătorilor fideli, descurajarea celor frauduloși și îmbunătățirea ritmicității mijloacelor de transport în comun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS