Acasa Actualitate-InternaSocial Copil rănit grav în apropiere de Barajul Vidraru

Copil rănit grav în apropiere de Barajul Vidraru

scris de M.I.
10 afisari

Un copil rănit grav la doi pași de Vidraru a fost transportat cu un elicopter SMURD la București. Acesta a căzut pe niște scări din apropierea Barajului de pe celebra rută Transfăgărășan.

Copil rănit grav lângă Barajul Vidraru.

Copilul a fost inițial transportat cu o ambulanță la spitalul din Curtea de Argeș, însă starea lui s-a agravat și medicii au solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că minorul, originar din județul Călărași, se afla în excursie cu familia la Barajul Vidraru și a căzut pe treptele de acces către monumentul dedicat energeticienilor, ridicat pe o stâncă din apropiere.

„Au fost efectuate verificări de către polițiștii de la Curtea de Argeș, stabilindu-se că nu există suspiciuni cu privire la producerea incidentului. Din declarațiile martorilor a reieșit că a fost vorba e un accident, minorul a alunecat pe scări și a suferit mai multe leziuni, inclusiv în zona capului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, inspectorul Mădălin Zamfir.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult