Acasa Actualitate-InternaSocial Corina Dumitrescu. Vezi scuzele ministrului desemnat al Educaţiei

Corina Dumitrescu. Vezi scuzele ministrului desemnat al Educaţiei

scris de L.M.
4 afisari

Corina Dumitrescu, ministrul propus pentru Educaţie, îşi asumă răspunderea neverificării CV-ului postat pe site-ul CSM, chiar dacă susţine că tehnoredactarea nu îi aparţine.

Corina Dumitrescu. Vezi scuzele ministrului desemnat al Educaţiei

‘Chiar dacă tehnoredactarea nu îmi aparţine, îmi asum întreaga răspundere a neverificării. Ea aparţine, căci am reuşit să identific autorul, unui angajat al nostru, care are o circumstanţă atenuantă deosebită’, a afirmat Corina Dumitrescu. Corina Dumitrescu a afirmat că trebuia să îşi depună candidatura ca reprezentant al societăţii civile în CSM, iar decizia a fost luată ‘cu greu’, pentru că a fost ocupată cu conducerea Universităţii Dimitrie Cantemir.

‘Ţin legătura permanent cu premierul desemnat, Victor Ponta. Aseară (sâmbătă seara – n.r.) am discutat toate aceste probleme apărute în presă şi i-am propus ca după această conferinţă de presă să ia în considerare că nominalizarea mea ca ministru al Educaţiei este la dispoziţia sa. Mi-a spus că a luat act de acest lucru şi că vom merge mai departe. Mandatul meu este la dispoziţia premierului desemnat. Voi juca cu mandatul pe masă. (…) În această seară mă voi întâlni din nou cu Victor Ponta’, a declarat aceasta.
Corina Dumitrescu a explicat că în momentul în care i s-a făcut propunerea pentru preluarea Ministerului Educaţiei, i-a propus premierului desemnat Victor Ponta să o nominalizeze pe Ecaterina Andronescu, însă i s-a răspuns că ‘pentru doamna Andronescu sunt alte planuri’. Ministrul nominalizat pentru portofoliul Educaţiei a adăugat că a acceptat propunerea lui Victor Ponta datorită faptului că acesta i-a dat ‘mână liberă’ în ce priveşte depolitizarea şcolii româneşti.
Potrivit acesteia, criteriul carnetului de partid, pentru promovare, trebuie să dispară din universităţile private sau particulare, precum şi din învăţământul primar şi gimnazial.

11 comentarii

urbos 06-05-2012 - 13:44

Circumstanta atenuanta e ca persoana e securist.

ANCUTA 06-05-2012 - 15:26

Sanatate pana la primul pahar de apa!

ANCUTA 06-05-2012 - 15:49

Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!Sanatate pana la primul pahar de apa!
Asa sa-ti ajute Dumnezeu
De la Anca Dobre

Anghel Carphaty 06-05-2012 - 14:36

-,,Voi juca cu mandatul pe masa ” . Dugulescu prefera pe orizontala caci verticala nu mai iese ca si cu 20 de ani in urma ! Dl. Ponta sper sa nu porneasca cu metehnele vechi ale abramburicii!

Mache 06-05-2012 - 15:18

Bietul Ponta! Ce sacrificii crancene a facut el saracutul ca sa avanseze in ierarhia PSD-ista. La inceput a fost calul de bataie al lui Nasase care facea misto salbatic pe seama lui in sedintele TSD-ului.

Dupa aia l-au fortat sa se marite cu maimuta lui Sarbu, pe care nici un barbat cat de cat treaz nu voia sa o ia, ca-i hada de ai cosmaruri noaptea. Si azi a ajuns bietul de el sa zica Corina Standfordezoaica in public: ” În această seară mă voi întâlni din nou cu Victor Ponta” . Vai de capul lui in ce situatie disperata e! A ajuns sa-si dea rendez vous-uri cu babe decrepite Duminica seara 😉 😉 😉

Mai, dar e ceva de neinteles aici. Una din tinerele sperante PSD-iste din gasca lui Ponta avea la un moment ceva hotel cu ora prin Urziceni unde aia din gasca sa le tavaleau gratis pe TSD-istele cat de cat valabile ca animal, promitandu-le cariere socialiste stralucite. Nu i-a fost aluia mila de suferintele lui Ponta, sa-i plaseze macar din cand in cand ceva semanand a femeie?! Il lasa fara mila pe bietul om sa se scufunde asa de jos… 😉 🙂 😉

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-05-2012 - 15:19

—-,,20 de profesori, conferentiari, lectori si cercetatori din invatamantul superior au trimis o scrisoare deschisa catre premierul desemnat Victor Ponta, prin care ii cer sa nominalizeze o alta persoana la Ministerul Educatiei in locul Corinei Dumitrescu. „Precizam ca nimeni nu contesta capacitatile profesionale si manageriale ale Doamnei Corina Dumitrescu. Atragem atentia insa asupra riscului de scadere a standardelor de performanta academica din invatamantul superior romanesc in perioada in care Ministerul Educatiei ar fi sub conducerea Doamnei Corina Dumitrescu”, se arata in scrisoarea deschisa.”—-CITAT sursa Gandul. Deci exista totusi o ATITUDINE SANATOASA !

BULA 06-05-2012 - 15:41

Profii respectivi se tem sa nu isi piarda locul de munca si privilegiile. Se vor inchide jumatate din facultatile de la stat. Asa ni s-a spus la ultima sedinta. De asta s-a facut clasificarea universitatilor si a facultatilor, ca sa le inchida pe unele. La universitatile de tip „B” nu mai ajung banii de salarii (acoperire cu bani de la buget in proportie de 85%). La facultatile de tip „C” situatia financiara e si mai rea si se spune ca vor fi inchise in curand. La cele din „D” si „E” deja nu se vor mai aloca locuri de la buget, incepand din anul asta, si sunt in lichidare.

Numai de calitate nu poate fi vorba in invatamantul superior, din moment ce se intra fara examen si se dau diplome la analfabeti. Ba mai mult, pe unii ciumeti ii fac si cu doctorat. Sunt foarte multi conducatori de doctorat, rasariti ca ciupercile dupa ploaie, care au alocate locuri (platite din banii staului, plus burse pentru doctoranzi), deci este o afacere prospera, asta cu „doctoreala”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-05-2012 - 19:22

REŢETĂ OLTENEASCĂ. „Periuţă”, „Şchiopu” şi „Raţă” au devalizat cardurile americanilor
Bula pui A bulic, tu de handy. capat cum te stim noi peacilea ,precum si elevii si parinti lor din Craiova,de ce nu ai facut si tu parte din gruparea asta.De dobit ce esti tu vroiai sa faci aparate de bruiaj la Congresul Pcr , pe care le regreti azi de retardat ce esti…

Gruparea „Bătrânu” de la Craiova golea bancomate din Italia până în SUA, Columbia şi Republica Dominicană.Oamenii din reţea foloseau dispozitive fabricate de un electronist-minune din

Chris P. 07-05-2012 - 01:01

din fericire Ponta a renuntat la aceasta doamna, stimata sau nu, si a nominalziat pe altcineva. pana la urma era ceva firesc.

Cercul 09-05-2012 - 09:57

Romanii trebuie sa faca si trei doctorate, asa vom avea o tara civilizata.
Se intelege odata ca suntem o economie pe servicii si muncitorii nu-si mai au locul?

BULA 09-05-2012 - 10:10

Dupa cum se dau acum doctoratele, pot sa faca si o suta si tara va fi din ce in ce mai in rahat.

Au ajuns profi universitari (prin copy-paste), cu dreptul sa conduca doctorate, indivizi extrem de slab pregatiti profesional. Li s-a dat un numar de locuri la doctorat, pentru care sunt platiti, si ca sa nu piarda banii au luat la doctorat absolventi care in conditii normale de exigenta, ca pe vremuri, ar fi fost de cel mult nota 5. Astia nu stiu nici ce se invata inainte la liceu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult