Acasa Actualitate-InternaSocial Costin Mincu, acționar la Colectiv, prima declarație publică

Costin Mincu, acționar la Colectiv, prima declarație publică

scris de C.P.
19 afisari

Prima declarație publică a unuia dintre cei trei acționari ai clubului Colectiv. Costin Mincu a transmis prin avocatul său că regretă tot ce s-a întâmplat și că, acum, nu poate decât să stea „cu capul plecat în fața judecății”.

Costin Mincu, acționar la Colectiv, (dreapta), impreuna cu avocatul

Costin Mincu, acționar la Colectiv, (dreapta), impreuna cu avocatul

Mesajul transmis de Costin Mincu prin avocatul său:

„Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii.

Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat.

Costin Mincu.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult