Acasa Actualitate-InternaSocial Crăciunul pe rit vechi a umplut Valea Prahovei de ruşi

Crăciunul pe rit vechi a umplut Valea Prahovei de ruşi

scris de A.H.
163 Afisari

Mii de turişti petrec primul weekend din acest an la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, printre cei care au ales ca destinaţie aceste staţiuni numărându-se şi sute de creştini care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi şi vin din Moldova, Rusia sau Ucraina pentru a petrece în România.

Câteva mii de turişti petrec primul weekend din acest an la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, iar printre cei care au ales ca destinaţie aceste staţiuni se numără şi câteva sute de turişti din Moldova, Ucraina şi Rusia, care petrec Crăciunul pe rit vechi în staţiunile din România.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii operatorilor de turism, unii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei au scos la vânzare pachete turistice special destinate celor care petrec Crăciunul pe rit vechi, costul acestor pachete şi facilităţile incluse în acestea fiind comparabile cu cele vândute de Crăciun, respectiv, cazare şi cină festivă în data de 7 ianuarie, când se serbează Crăciunul pe rit vechi.

Sute de turişti din Rusia, Ucraina şi Republica Moldova au ales ca destinaţie staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru mulţi dintre aceştia vacanţa de la acest început de an nefiind prima petrecută în România. Comparativ cu preţurile practicate la sfârşitul săptămânii trecute, hotelierii de pe Valea Prahovei au scăzut tarifele pentru cazare, acestea fiind la jumătate sau chiar la o treime din valoarea tarifelor de Revelion.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult