Acasa rss 1asig Craiova rămâne fără apă caldă. Vezi pentru câte zile

Craiova rămâne fără apă caldă. Vezi pentru câte zile

scris de B.C.R
6 afisari

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia (CEO) au anunțat sistatarea furnizării agentului termic în municipiul Craiova pentru executarea lucrărilor de mentenanță planificate pentru rețeaua de termoficare.

Craiova rămâne fără apă caldă.

Potrivit sursei citate, inițial era preconizată oprirea apei calde pentru o perioadă de 30 de zile, dar la recomandarea conducerii Primăriei din Craiova, perioada a fost redusă la șase zile.

„Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde menajere, în municipiul Craiova, în perioada 04.08.2014 / ora 0:00 — 09.08.2014 / ora 20:00, pentru executarea lucrărilor de mentenanță planificate pentru rețeaua de termoficare.

Deși, conform planificărilor anuale, era preconizata oprirea agentului termic pentru o perioadă de 30 de zile, la recomandarea și cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Municipiului Craiova, prin măsurile organizatorice adoptate, perioada a fost redusă la 6 zile.

Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile necesare pentru încheierea reviziei în cel mai scurt timp posibil și, respectiv, reducerea perioadei anunțate”, se precizează în comunicatul de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult