Acasa Actualitate-InternaSocial Crin Antonescu: dacă mă duc la Roşia Montană, minerii intră la loc

Crin Antonescu: dacă mă duc la Roşia Montană, minerii intră la loc

scris de C.P.
4 afisari

Crin Antonescu a declarat, luni, că dacă s-ar duce la Roşia Montană pentru a discuta cu minerii aceştia ar putea intra înapoi în subteran pentru a protesta.

Crin Antonescu

„(…)Abia a reuşit aseară premierul să-i scoată (n.r. – pe mineri), iar eu dacă mă duc s-ar putea să intre la loc. Şi nu cred că ăsta este scopul. Este foarte bine că au ieşit, era absolut normal să renunţe la o formă de protest care nu are motiv. Dacă tema este că punctul lor de vedere (n.r. – minerilor) având în vedere că lucrează acolo sau că ar vrea să lucreze acolo, trebuie ascultat, acest lucru era evident de la început. Pe de altă parte, salut gestul premierului şi cred că bine a făcut că s-a dus acolo”, a susţinut liderul PNL, la festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ la Şcoala generală 79.

Cei 33 de mineri care se blocaseră de miercuri în subteran la Roşia Montană au ieşit la suprafaţă duminică seară după o discuţie cu premierul Victor Ponta, care le-a promis că membrii comisiei speciale care va fi constituită în Parlament vor veni şi ei la faţa locului.

3 comentarii

Ionel 16-09-2013 - 18:33

Pentru 33 de minieri statul roman pierde miliarde de euro si el face pe mironosita.

MalVerde 16-09-2013 - 19:17

ALO PONTA !!!

Adevaratele zacaminte, dar chiar uriase, sunt la ANI, vezi si in subsol la Nastase si antene, si mai vezi si prin puscarii ca nu am auzit sa-i fi confiscat ceva patronului Stelei.

TRILIONANE BAIIII !!!

Nu te mai incurca cu Rosia Montana, ca nu face. Dar, bine inteles trebuie sa dai inapoi toata mita, dar nu la banditii de la Gabriel ci la fisc!

ancuta 16-09-2013 - 21:44

Traiasca Victorioasa si CrizAnteneasca Revolutie a Poporului din Decembrie Rosu 2012!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult