Acasa Actualitate-InternaSocial Cristi Borcea internat la cardiologie la SCJU Constanțǎ

Cristi Borcea internat la cardiologie la SCJU Constanțǎ

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Cristian Borcea a ajuns din nou la Spitalul Clinic Județean de Urgențe (SCJU) Constanța și este internat la Secția Cardiologie după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică a acuzat dureri în zona pieptului.

Cristi Borcea internat la cardiologie la SCJU Constanțǎ (

Reprezentații spitalului județean au declarat cǎ pacientul a fost spitalizat duminică seară pentru a i se efectua investigații medicale amănunțite, potrivit Agerpres. Borcea a fost transportat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la Penitenciarul Poarta Albă la SCJU Constanța, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului acordându-i acestuia îngrijirile medicale necesare, fiind diagnosticat cu angină pectorală. În aceeași noapte, pacientul a fost dus la penitenciar.

Cristian Borcea a fost transferat în luna mai de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a câștigat în instanță dreptul de a i se schimba regimul de detenție de la închis la semideschis. El a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal, alături de alte șapte persoane. Borcea suferă de afecțiuni cardiace, în urmă cu circa doi ani fiind operat pe cord.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult