Acasa Actualitate-InternaSocial Cristian Costescu va fi înmormântat joi VIDEO

Cristian Costescu va fi înmormântat joi VIDEO

scris de L.M.
16 afisari

Cristian Costescu, tânărul culturist care a murit în accident de motocicletă, va fi înmormântat joi, la ora 12.00, la cimitirul Sfinţii Mihail şi Gavril, de lângă Carrefour Militari.

Cristian Costescu va fi inmormantat joi

Cristian Costescu va fi inmormantat joi

„Haideti sa-i ajutam familia macar din punct de vedere moral si sa ne prezentam in numar cat mai mare. Cei care vor sa-si prezinte omagiile sunt asteptati! Pentru cine detine cont Facebook si doreste sa lase un cuvant frumos, cautati RIP Costescu Cristian„, ne scrie un cititor, pe forum.

Cristian Costescu, vicecampion european la culturism, a murit într-un accident de motocicletă. El a fost lovit de un Audi, în timp ce rula cu viteză pe Prelungirea Ghencea.

Cristian Costescu a fost vicecampion european în 2010 şi triplu campion naţional în 2008, 2009 şi 2010 şi a fost unul dintre foştii membri ai trupei Flamingo Boys.

Moartea lui Costescu este a doua drama pe care o traieste culturismul romanesc in aceasta vara, dupa ce Viorel Ristea a fost rapus de regimul draconic pe care la tinut in timpul unui concurs de la Miami.

3 comentarii

eu 17-08-2011 - 18:37

Chiar nu sunteti in stare s publicati o stire normal???? daca tot va apucati de scris macar informati-va!!! NU a fost lovit de un Audi, ci a intrat intr-un Audi….imprejurarile si vinovatul vor fi stabilite de catre Lege!!!!

CANARUL 18-08-2011 - 11:54

nu a intrat in Audi , mergeau amandoi in acelasi sens si soferul audi a virat in scurt la stanga si i-a taiat calea lui Cristi, care avea viteza foarte mare. Intrebarea e cine la platit pe tipul cu Audi sa faca asta?

o fata 19-08-2011 - 09:41

nu va mai dati cu parerea daca nu stiti……audi a facut stanga asiguranduse ca nu vine nimic din spate……la scurt timp cand masina schimbase sensul de mers 80% a fost lovita de un motociclist care venea q o viteza foarte mare INCERCATI SA EVITATI UN GLONT SA VEDEM DACA PUTETI si apoi dativa q parerea din cauza vitezei si a lipsei de experienta aqm motociclistul este mort si un om nevinovat trebuie sa plateasca,DAR PENTRU CE SA PLATEASCA?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult