Acasa Actualitate-InternaSocial Cseke Attila promite stimulente şi în Sănătate

Cseke Attila promite stimulente şi în Sănătate

scris de Ziua Veche
0 afisari

Vor fi acordate stimulente în sănătate, dar doar pentru personalul care se implică şi are rezultate deosebite, a anunţat vineri ministrul Sănătăţii Cseke Attila. El a admis, însă, că nu se ştie când vor fi acordate aceste stimulente.

“Există o legislaţie în vigoare, un articol în Legea 95, cu posibilitatea de acordare de stimulente personalului din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi din cele judeţene şi Ministerul Sănătăţii şi autorităţile judeţene de sănătate publică, încă o dată, o posibilitate. Aceste stimulente s-au mai acordat, noi avem un program de reformă legislativă în domeniul medical destul de ambiţios, de care o să vorbim în săptămânile următoare. Dacă acestea sunt atinse, putem să discutăm de acordarea de stimulente, dar pentru o categorie de personal, personalul care se implică şi are rezultate, stimulentele nu sunt o categorie de ajutor pentru toată lumea, se acordă pentru rezultate deosebite, în funcţie de aceste rezultate vom decide în consecinţă”, a afirmat Cseke Attila, citat de Mediafax. “Nu ştiu care va fi durata, sunt alte priorităţi care, dacă sunt atinse, aceste stimulente pot fi acordate, dar nu pentru toată lumea, pentru o anumită parte din personalul ministerului, cei care se implică şi care au disponibilitatea de efort la muncă, trebuie să existe o diferenţiere între personal”, a adăugat Cseke.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult