Acasa Actualitate-InternaSocial Csibi Barna a fost detaşat la Bucureşti

Csibi Barna a fost detaşat la Bucureşti

scris de M.A.
4 afisari

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a „spânzurat” simbolic pe Avram Iancu, va fi detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală.

Csibi Barna (presalocala.com)

Csibi Barna (foto: presalocala.com)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Alba, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a emis, luni, un ordin prin care începând cu data de 20 aprilie încetează detaşarea funcţionarului public Csibi Barna, angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, la DGFP Alba – Administraţia Finanţelor Publice a oraşului Abrud. „În perioada 20 aprilie – 20 septembrie 2011, Csibi Barna se detaşează la DGFP municipiul Bucureşti – Administraţia Finanţelor Publice Sector 2, serviciul evidenţă plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă, conform Legii nr.188/1999 republicată, cu modificările şi completările ulterioare. În perioada detaşării, funcţionarul public beneficiază de toate drepturile salariale aferente funcţiei publice deţinute şi de drepturile pe perioada detaşării prevăzute de Legea nr. 188/1999 republicată”, se arată în comunicat.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat că a decis să îl detaşeze la Bucureşti pe Csibi Barna pentru a fi mai aproape de Parchetul de pe lângă ICCJ, având în vedere că s-a început deja procesul de urmărire penală împotriva sa. „S-a început deja procesul de urmărire penală împotriva lui Csibi Barna şi, având în vedere că el este citat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, am considerat oportun ca el să-şi continue activitatea în Bucureşti pentru a putea răspunde prezent solicitărilor procurorilor ori de câte ori este nevoie”, a precizat pentru MEDIAFAX Blejnar.

1 comentariu

pathfinder 18-04-2011 - 16:59

O sa-l frece pe asta pana o sa uite ca era extremist maghiar.
Din punctul meu de vedere, bine ii face.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult