Acasa Actualitate-InternaSocial Csibi Barna vinde tricouri:”Ţinutul Secuiesc nu e România!”

Csibi Barna vinde tricouri:”Ţinutul Secuiesc nu e România!”

scris de M.A.
15 afisari

Csibi Barna, funcţionarul care l-a „spânzurat” în mod simbolic pe Avram Iancu, s-a reprofilat pe comerţ şi vinde diferite produse la Zilele Sfântu Gheorghe, între care tricouri imprimate cu mesajul „Ţinutul Secuiesc nu e România”.

Csibi Barna (voxpublica.realitatea.net)

Csibi Barna (voxpublica.realitatea.net)

Csibi Barna, funcţionarul care l-a „spânzurat” în mod simbolic pe Avram Iancu, are un stand la târgul organizat de Zilele Sfântu Gheorghe, unde vinde diverse produse cu mesaje referitoare la Ţinutul Secuiesc sau Transilvania, transmite Mediafax. La standul lui Csibi Barna pot fi cumpărate steguleţe cu stema Ungariei Mari, tricouri imprimate cu mesajul „Székelyföld nem Románia!” („Ţinutul Secuiesc nu e România!„) sau pe care harta României figurează fără Transilvania. Csibi Barna a declarat corespondentului Mediafax că a fost nevoit să se reprofileze pe comerţ pentru că „trebuie să trăiască din ceva”. Întrebat ce părere are despre concedierea sa, Csibi nu a dorit să comenteze. Zilele municipiului Sfântu Gheorghe au debutat în 1 mai şi se vor încheia duminică. Comisia de Disciplină a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a propus demiterea lui Csibi Barna, funcţionarul care a „spânzurat” un manechin cu chipul lui Avram Iancu, pentru absenţe nemotivate de la locul de muncă, a declarat preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

11 comentarii

cibernetic 07-05-2011 - 15:38

Jos Ungaria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba Csibi Barna cauți un cimitiru și nu găsești.Comunistul iati bozgori și ieșiți din România!!!!!!!!!!

Angelo 07-05-2011 - 19:28

SA-L PUPI IN FOS PE AVRAM IANCU TU SI CU TOTI AI TAI BAI csibi

Bula-ngiu 07-05-2011 - 20:46

Si bineinteles ca fetele mari din Politie si servicii trag si ele un pui de somn in shoshonii proprii! Cum sa-l umfle pe teroristu asta? Daca ii incalca drepturile cetatenesti?
DESTEPTAREA, BAAAAAAAAAAAAAAA, CA VA IA POPORU’ CU PIETRE!

Ciu Huhu 07-05-2011 - 21:22

CORECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

un crestin 07-05-2011 - 23:48

Asta zice bine ca tinutul secuiesc nu este Romania.
Doamne fereste sa fie Romania cat trei scaune.

TOM Cc 08-05-2011 - 08:37

Baiatul asta o cauta cu lumanarea !! Un loc la spitalil 9 nu gasiti pt. el domnule ministru al Sanatatii ? Nu ca angajat , ca pacient la dilimandroci !

Didos 08-05-2011 - 08:48

Bravo lui ! A gasit sat fara caini si se plimba fara bat. La noi acasa poate sa ne injure orisicine ,orisicine ne poate terfeli istoria si eroii neamului , fara sa pateasca nimic. Suntem (unii) lasi si ne poate batjocorii cine pofteste , inclusiv in presa internationala, fiindca stiu ca statul roman si toate organismele sale ,nu va avea nici o reactie, de frica ca nucumva UE sa nu ne acuze de xenofobie. De aceea Romania este un stat fara personalitate, fara coloana vertebrala si din aceasta cauza tratata cu dispret si nebagata in seama nicaieri. Asa ca inca odata : bravo Csibi !

ophelia 08-05-2011 - 11:14

…Si cand te gandesti ca toti sustinem cu banii nostri partidele politice!!! Mi se pare o aberatie care trebuie desfintata urgent.Partidele sa se sustina din banii proprii,pt. ca oricum marea majoritate a populatiei nu beneficiaza de nimic bun de pe urma politrucilor parveniti.Nici UDMR n-ar exista daca s-ar baza numai pe banii maghiarimii,dar asa toti romanii ii subventionam ca sa fim denigrati si injositi…pe banii nostri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marian 09-05-2011 - 11:30

Chiar nici o autoritate de stat nu-l poate potoli pe acest maimutoi cu tacalie care face provocari nationaliste?
Unde sunt autoritatile statului si de ce nu-i faca un examen psihologic acestui dement care a lucrat si la ANAF?
CINE ESTE DE FAPT IN SPATELE ACESTUI DEZAXAT?
De ce nu pleaca in Ungaria sau in alta tara sa muncesca si sa vanda eredentism maghiar la taraba?

marius 10-05-2011 - 12:32

Ce sa va fac bai Romanilor daca de singurul partid cu adevarat iubitor de tara(PNT), v-ati batut joc de el si l-ati dat uitarii,asta se intampla si inca multe altele .Pai daca traia Maniu astia nu ar fi miscat in front……………..

digital 10-05-2011 - 12:44

pai cat vrei sa traiasca si Maniu?!cu Maniu a inceput ,dar astia de-acuma cu ce dreaq se ocupa de nu-s in stare sa continue macar ce a inceput ala??!
fac intelegeri conjuncturale doar le-or arunca cineva vreun osulet!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult