Acasa Actualitate-InternaSocial Cu Boeingul 737 pe şoselele din România

Cu Boeingul 737 pe şoselele din România

scris de A.P.
258 Afisari

Un avion Boeing 737-200, de 37 de metri, va fi transportat miercuri de la Bacău la Ploieşti West Park, unde va fi transformat într-o cafenea, accesibilă din Autostrada A3.

Boeingul, ce măsoară 37 de metri lungime, 7 metri lăţime, 5,2 m înălţime şi cântăreşte 49 de tone, va fi adus la destinaţie pe o rută aleasă împreună cu autorităţile pentru a perturba cât mai puţin traficul: Bacău – Buzău – Mizil – Ploieşti (DN 2, DN 1B, centura Ploieşti, DN1 şi DN 72).

Avionul are un blog dedicat care urmăreşte evoluţia transportului. Pe parcursul zilei, blogul va fi actualizat cu informatii, poze şi filmări realizate de-a lungul traseului.

În parcul ploieştean, avionul va fi re-asamblat şi recondiţionat pentru a găzdui o cafenea ce va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra întregului parc Ploieşti West. Această cafenea va face parte din zona business a parcului, unde în viitorul apropiat urmează să fie amenajate o clădire de birouri, un restaurant şi o staţie de alimentare cu carburant. Cafeneaua este dedicată atât angajaţilor companiilor din parc cât şi celor aflaţi în trec

1 comentariu

v v d 08-07-2012 - 14:58

Dimensiunile sunt ale intregului transport agabaritic, greutatea este exagerata – cu tot cu TIR nu depaseste 30 t ; aducerea avionului in configuratia de transport este unicat in Romania, de asemenea transportul pe o distanta asa de mare ; ar fi foarte interesant de vazut filmul cu punerea avionului pe roti la destinatia finala, de asemenea – montajul suprafetelor de comanda demontate pentru transport. Ce ziceti ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS