Acasa Actualitate-InternaSocial Cum a fost înmormântat socrul lui Traian Băsescu

Cum a fost înmormântat socrul lui Traian Băsescu

scris de D.P.
14 afisari

Traian Băsescu, împreună cu soția și fetele sale, dar și sute de localnici au participat sâmbătă, la Suceava, la înmormântarea lui Gheorghe Andrușca, socrul fostului președinte.

traian-maria-basescu-doliu-eLa ceremonia religioasă de la Biserica ”Sfânta Treime”, dar și din cimitirul ”Eternitatea” din cartierul sucevean Burdujeni au participat, de asemenea, primarul Sucevei Ion Lungu, liderul PMP Suceava, Cornel Popovici, și câțiva membri ai filialei sucevene a PMP.

Au trimis coroane de flori copreședintele PNL Vasile Blaga, senatorul PNL Gheorghe Flutur, deputatul PNL Ioan Bălan, precum și Elena Udrea.

Gheorghe Andrușca, tatăl Mariei Băsescu, a murit joi, la vârsta de 96 de ani.

Înmormântarea lui Gheorghe Andrușca a avut loc sâmbătă, în Cimitirul ”Eternitatea’‘ din cartierul sucevean Burdujeni, trupul neînsuflețit fiind depus la capela Bisericii ”Sfânta Treime” din proximitatea casei unde locuia familia Andrușca.

Gheorghe Andrușca a fost depus îmbrăcat în uniformă militară. Fost veteran de război și locotenent colonel în cadrul Jandarmeriei, Andrușca a fost înmormântat cu onoruri militare.

Vecinii bătrânului au povestit că acesta a suferit mult după ce, în urmă cu trei ani, a murit soția sa, Aurora, la vârsta de 83 de ani. După decesul Aurorei Andrușca, bătrânul a stat într-un azil privat din localitatea suceveană Ilișești.

Traian Băsescu a spus că socrul său ”a trăit frumos și drept”, exprimându-și regretul că nu l-a invitat niciodată la Cotroceni, de Ziua Națională, și nici nu a dat curs propunerilor Jandarmeriei pentru a-l avansa la gradul de general.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult