Acasa Actualitate-InternaSocial Cum se simte actorul Mircea Albulescu după operaţie

Cum se simte actorul Mircea Albulescu după operaţie

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Actorul Mircea Albulescu, în vârstă de 80 de ani, se simte bine după intervenția pe cord pe care a suferit-o la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timișoara.

(foto:informatiadegiurgiu.ro)

Cum se simte actorul Mircea Albulescu după operaţie

“După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, maestrul se simte bine, a fost detubat și acum putem spune că este bine”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare, medicul Alina Lupu, potrivit Agerpres. Actorul, prezent în Timișoara cu comedia ‘Bădăranii’, s-a prezentat după spectacol, în noaptea de luni spre marți, la Serviciul de Urgență al Spitalului Județean Timișoara, acuzând dureri puternice în zona pieptului. După consultul de specialitate, cu acordul său, a fost transferat la IBCV.

La internarea în Institut, pacientul prezenta o criză anginoasă și i s-a efectuat un cateterism (introducerea prin vasul sangvin a unui cateter, pentru explorarea funcțională a inimii), constatându-se că avea leziuni coronariene severe și reprezenta o urgență chirurgicală. I-au fost făcute trei baipasuri, iar acum starea bolnavului s-a îmbunătățit simțitor, susțin medicii.

Mircea Albulescu este cunoscut ca având probleme cardiace, în ianuarie 2013 ajungând la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe stradă, la București, fiind ajutat de doi tineri, care au chemat ambulanța. În plus, maestrul mai are și un diabet zaharat, diagnosticat de mai multă vreme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult