Acasa Actualitate-InternaSocial Cum va arăta Pasajul de la Piața Charles de Gaulles VIDEO

Cum va arăta Pasajul de la Piața Charles de Gaulles VIDEO

scris de M.I.
1 afisari

Pasajul subteran rutier de la Piața Charles de Gaulles din Bucureşti va costa 42,2 milioane euro.

foto:b365.ro

Pasajul subteran va fi construit pe direcția Bulevardului Aviatorilor și va avea o lungime totală de 1392 metri. Lucrarea va consta de fapt din două pasaje subterane, câte unul pe fiecare sens, care vor fi construite de o parte şi de alta a stației și galeriei de metrou. Mai exact, intrările şi ieşirile în pasaj se vor face din aleile aflate de o parte şi de alta a Bd. Aviatorilor. În acest scop va fi dezafectată parţial zona verde care separă aleile de drumul principal și se va ocupa o bandă din bulevard. Pe fiecare sens, lăţimea va fi de 8 metri. Respectiv se vor asigura 2 câte benzi de circulaţie.

Lucrările la pasajul rutier vor fi demarate la sfârșitul acestui an. Primăria va începe însă, potrivit b365.ro, de la sfârșitul acestei luni și lucrările la parcarea subterană de Piața Charles de Gaulle. Accesul în parcare va fi asigurat și din pasajul rutier.

Parcarea va avea trei nivele, 603 locuri și va costa 44,9 milioane de euro. Unul din nivele va fi amenajat ca zonă comercială. Accesul în parcare se va face de pe bretelele laterale ale Bulevardului Aviatorilor, din pasajul subteran, dar și de pe Bulevardul Constantin Prezan și de pe Calea Dorobanților, de asemenea de pe părțile laterale ale acestor artere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult