Acasa Actualitate-InternaSocial Cum vor putea beneficia studenții de reduceri la STB

Cum vor putea beneficia studenții de reduceri la STB

scris de Misu Andrei
132 Afisari

Abonamentele de transport în comun din București rămân la preț întreg pentru studenți în primă fază, chiar dacă potrivit legii aceștia trebuie să le achiziționeze cu 90% reducere.

Captură Facebook/Nicușor Dan

Pentru a beneficia de reducere, după ce plătesc integral un abonament lunar de transport, studenții vor trebui să primească decontată 90% din sumă prin intermediul facultății pe care o urmează, potrivit Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI).

Mai exact, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) susține că după ce plătește complet un abonament, un student trebuie să meargă la facultate în perioada de deconturi anunțată cu documentele justificative pentru a primi 90% din suma plătită. „În urma corespondenței purtate de TPBI cu Ministerul Educației, mecanismul de aplicare a reducerii la nivelul regiunii București-Ilfov este următorul: studentul achiziționează titlul de călătorie la tarif integral și primește reducerea de 90% de la instituția de învățământ superior, pe baza documentelor de transport prezentate, astfel încât studentul suportă 10% din valoarea abonamentului”, se arată în document.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS