Acasa Actualitate-InternaSocial Cursuri suspendate miercuri în 50 de şcoli din două judeţe

Cursuri suspendate miercuri în 50 de şcoli din două judeţe

scris de C.P.
4 afisari

Cursurile vor fi suspendate miercuri în 50 de unităţi de învăţământ din Prahova (o şcoală) şi Brăila (49 de şcoli) din cauza condiţiilor meteorologice neprielnice şi a efectelor colaterale generate de acestea, conform datelor transmise Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului de către inspectoratele şcolare judeţene.

Potrivit unui comunicat de presă al MECTS, numărul de elevi şi preşcolari din cele două judeţe afectate de această situaţie este de 17.509.

MECTS precizează că în măsura în care şi în alte judeţe apar situaţii similare, inspectoratele şcolare judeţene pot lua decizia de a suspenda activitatea unităţilor de învăţământ.
Potrivit reglementărilor în vigoare, cursurile neefectuate vor fi recuperate după un grafic aprobat de inspectoratele şcolare judeţene.

1 comentariu

DXN 11-12-2012 - 22:09

Bravos Katy,
Scolile se inchid din cauza condiţiilor meteorologice neprielnice şi a efectelor colaterale generate de acestea, conform judecatii tale de kkt!
katy esti o avevarata „plastografa”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult