Acasa Actualitate-InternaSocial Curtea de Conturi verifica modul in care s-au alocat banii pentru diguri

Curtea de Conturi verifica modul in care s-au alocat banii pentru diguri

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Toate lucrarile realizate in timpul inundatiilor din 2008 au constat in ridicarea breselor si suprainaltarea digurilor, iar Curtea de Conturi face, la ora actuala, o reverificare a modului in care s-au alocat banii pentru acele constructii, a declarat, luni, pentru Agerpres, Ana-Maria Tanase, purtator de cuvant al Administratiei Nationale Apele Romane.


“Toate lucrarile pentru care s-au alocat bani in anul 2008 au vizat ridicarea si suprainaltarea digurilor. Aceste diguri nu au cazut din cauza unei erori de proiectare, ci din cauza debitului foarte mare. Digurile se fac in functie de clasa de importanta si pe baza unor studii de prefezabilitate si fezabilitate”, a explicat Ana-Maria Tanase. Aceasta a precizat ca singura institutie abilitata sa dea informatii despre destinatia banilor alocati pentru constructia digurilor in 2008 este Curtea de Conturi. “Curtea de Conturi face la ora actuala o reverificare din punct de vedere procedural a modului in care s-au alocat banii in anul 2008. Tot Curtea de Conturi este singura institutie abilitata sa publice rezultatele acestei reverificari”, a subliniat purtatorul de cuvant al ANAR.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS