Acasa Actualitate-InternaSocial Cutremure în Vrancea pe bandă rulantă

Cutremure în Vrancea pe bandă rulantă

scris de C.P.
24 afisari

Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului a explicat la Digi24 că seismele din Vrancea au legătură cu cutremurul de 5,5 pe Richter produs în aceeaşi zonă acum o săptămână, dar nu şi cu cele din Galaţi.
Primul seism a avut loc la ora 23.37, la o adâncime de 138 km, iar cel de-al doilea la ora 00.23, la o adâncime de 127 km.

„Este un grup de cutremure de magnitudine mică, pentru că şi ieri a fost un cutremur, care au apărut ca urmare a cutremurului de acum o săptămână. Ele reprezintă o eliberare în plus de energie, care a fost puţin perturbată. Erau aşteptate şi chiar e bine că au apărut, dar au apărut puţin întârziat”, a spus Mircea Radulian.

Acesta a adăugat că se aşteaptă ca după o astfel de perturbare Vrancea să intre într-un regim normal, ceeea ce înseamnă că mai pot apărea seisme, dar de magnitudine mică.

Un alt seism a mai avut loc în aceaşi zonă ieri, la ora 11.38. Magnitudinea a fost de 3,5 pe Richter, la o adâncime de 140 km. Cutremurul nu a fost urmat de replici.

Şi tot ieri s-a mai produs un seism în zona Galaţi, la ora 15.33, care a avut magnitudinea 2,7 pe Richter. Duminica trecută, un cutremur de magnitudine 5,5 pe Richter s-a produs în zona Vrancea, la ora 4.37, la o adâncime de 134 de kilometri. Seismul a fost cel mai puternic din ultimii patru ani.

65 comentarii

IngerAlbastru 13-10-2013 - 11:02

Ce vrajeala se face ca acum s-a mai linistit pamantul … culcati-va neamuri si dormiti linistiti ca zguduitura va da de inteles cand e aici iar in toata puterea!!!
In loc sa va pregatiti cu toate cele importante langa usa sau undeva sigurat ca nu se va sparge sau distruge, va calmeaza ca Baba Cloanta s-a dus in alta parte!!!
Pregatiti pivnita sa va fie loc ferit de frig macar in caz de ceva major. Cei din blocuri vechi n-au multe sanse, poate cladirile mai noi sint facute mai bine.

Ionel 13-10-2013 - 11:13

Mai bine sa pregateasca elicopterul lui Ceausescu pentru Ponta , Crin si Basescu in caz de cutremur ca in ’77 .

UnUL 13-10-2013 - 11:32

Reiau bancurile pe care le ciatsem și dincolo, evident, pentru ce i cu simțul umorului, nu pentru bătuții în cap ca Scârbos:
• Din cauza cutremurării pământului, Mihai Gâdea, în loc să-l pupe, l-a mușcat de fund pe Voiculescu.
• Cei doi Victor Ponta, deputatul și premierul, au versiuni diferite ale intensității cutremurului: unul spune că a avut 5,5 grade, altul merge pe varianta cu 5,3 grade.
• Ungurii se laudă că seismul s-a simțit mai întâi în Covasna și abia apoi în București.
• Mărmureanu speră că primul cutremur care trece de 7 grade să nu fie tot dimineața, ca să prindă o audiență cât mai bună când vorbește la televizor.
• Cutremurul s-a simțit și în Teleorman, unde mii de localnici au căzut din copac de la zguduitură.
• Paula Iacob spune că în piramida în care locuiește de câteva mii de ani nu s-a simțit deloc cutremurul. „Poate și pentru că dormeam dusă în sarcofag”, a adăugat mumia.
• Crin Antonescu spune că n-a simțit nimic. „Pe mine nu m-a trezit cutremurul din ’77, era culmea să mă trezească cel de azi”.
• La un control efectuat dimineața în centrele comerciale chinezești au fost confiscate mai multe replici ale cutremurului aflate deja pe tarabe.
• Radu Beligan râde șagalnic: „Ăsta nu a fost cutremur care să mă sperie, în schimb cutremurul cauzat de asteroidul care a ucis dinozaurii mi-a marcat copilăria.
• Florin Piersic a lăsat cutremurul fără replici.

UnUL 13-10-2013 - 11:32

Scuze ; „citasem” și „cei”.

mircea 13-10-2013 - 11:49

Bravo tov esti plin de umor ca la sedintili PDL da birou ecsecutiv.Te asteptam la finala pa colegiu ca sa-ti dam un premiu de ecsceleta.O doza cu basini originale second hand a le lui scaraoschi,pupatear in direct ,dar vezi sa nu conduci masina dupa ce tea pupat ca ramai fara carnet da note informative.Am auzit ca te intalnasti pa furis cu frumoasa TATOIU,ai grija sa nu pacesti cea patit BOREANU,se vorbeste prin Cluj ca a ramas greu

UnUL 13-10-2013 - 12:23

”Pupa-te-ar” și „ce-a pățit” (că nu e vorba de „hăis” și „cea”!) cu cratimă, nătărău mic ! În rest, m-am amuzat copios citindu-ți inepțiile:

UnUL 13-10-2013 - 12:25

Mda : bancuri fără dram de umor și t â m p i t e ca tine.

urbos 13-10-2013 - 12:27

La Cotroceni Bashina si-a iesit din minti cand l-a trezit cutremurul, crezand ca a venit Udrea pe ascuns si se cordeste cu vreunul dintre securisti.

Ca sa fie in trend, Udrea a facut cerere ca si ei sa-i fie pusa pe casa o bulina rosie. I s-a explicat cu ingaduinta ca bulina nu se pune decat atunci cand cladirea risca sa cada la vreun cutremur, insa i se poate monta un felinar de aceeasi culoare.

Uite ba ce bancuri fac, pisa-m-as pe neamu tau, ca vad ca la cacare e interzis.

UnUL 13-10-2013 - 13:16

Cum spuneam deja, bancuri fără dram de umor și t â m p i t e ca tine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2013 - 13:24

Despre acest homuncul incult, si agresiv, blogerasii si-l vor reaminti , ca si

…creatorul Ka Katocratiei !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2013 - 12:59

….aka kaTurboase;
..esti NEFRECVENTABIL , cum te poate mentine
..Crinolinuu ,ca bakter la …pogoanele, pe
…Unica ulita !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2013 - 13:00
un golan 13-10-2013 - 13:37

deci cum va povesteam familia mea a avut multe de suferit in Romania. asa ca in ciuda faptului ca tatal meu era fiul unui colonel din armata Regelui ( tatal meu deci si bunicul meu erau crestini ortodoxi moldoveni – familie de mosieri si frecventi oaspeti in Palatul Regal ) – eu , am preferat sa mi schimb numele de familie si mi am luat numele de familie al mamei – adica Peltz.
asa se explica cum de am avut un bunic crestin colonel in armata Regelui si mosier moldovean pe deasupra. evident – draga @Ionel ca acest bunic de tata NU avea numele de Peltz … cred ca si un retard ca tine poate pricepe atata lucru , n asha ?
in ceea ce priveste sucombatul meu blog de pe ziarul domnului Sorin Rosca Stanescu – al carui talent ziaristic de altfel il apreciez – nu e vina mea ca acel blog pe care il scriam din plictiseala si amuzament – a disparut – nu e vina mea ca ziarul Ziua s a inchis si odata cu el si blogul meu.
de altfel sunteti invitati pe noul meu blog sa ma injurati si blestemati , he he , uite adresa lui : peltzdoru.blogspot.co.il
inchei aceste mici lamuriri cu constatarea tristei realitati – apropo de comentariile unor stimati membrii ai acestui forum – comentarii de un prost gust / incultura / obraznicie / insolenta / badaranie / antisemitism / rasism , etc – ce ating culmi de ticalosie , e pacat domnilor ca niste intelectuali de forta ca dvs se coboara la stadiul de sub primate, pacat si dezonorant.
n.b. : de ce mi am luat numele de familie dupa mama ? simplu : pt ca eu detest si urasc familia mea dinspre tata , simt pt ei o scarba infinita si o repulsie totala si nu am dorit sa port numele de familie al acelor creaturi care m au tradat si oropsit – eu nu am nevoie de tradatori !! ( cum zicea domnul Fidel Castro … ) .
D.P.

urbos 13-10-2013 - 13:44

Banuiesc ca textul asta inept are legatura cu cutremurul. Ti s-au zdruncinat creieri-n cap, d-aia esti bolnavior psihic.
Pe de alta parte, cred ca ai dreptate, javra aia de tac’tu (probabil un iobag nespalat, nicidecum boier)e un tradator. Tradator al speciei umane, daca a putut sa phoota o femela din neamul ala infect, Doamne pazeste!

UnUL 13-10-2013 - 14:28

Poate că da, poate că nu. Dacă cutremurul ar putea cauza postări tâmpite, ar însemna că tu locuiești într-o zonă cu mare risc seismic, unde ai parte de 10-20 cutremure pe zi.

urbos 13-10-2013 - 13:48

De remarcat boala psihopatului, care dupa ce-si exprima tristetea cu privire la ce zice el ca-i insolenta, rasism si alte chestii, excreteaza o „nb” unde-si ijura propriul neam. Hahahahahahaha!

un golan 13-10-2013 - 14:04

@Sobru – nu ma voi auto degrada in ati raspunde in acelasi stil de mlastina care te caracterizeaza, voi remarca stimate psihopat ca nu esti in stare sa ti intelegi propria limba materna …
repet : familia tatalui meu – adica romanii tai crestini – sunt din punctul meu de vedere tradatorii si pe ei nu ii suport si nu ii iert si imi face scarba sa le port numele de familie.
in ceea ce priveste unii din membrii familiei mele – adevarati evrei de valoare – nu gunoaie avortate ca dumneata – pe ei ii respect si pretuiesc si iubesc, nu ca ar fi treaba ta de taran tampit sa aflii si asta.
un sfat stimabile : insultele tale nu sunt trecute sub pres, sunt inregistrate si puse la pastrau.
nu te considera imun.

urbos 13-10-2013 - 14:10

Exact ce spuneam. Hahahahahaha!
Du-te ma sobolane d-aici si treci la sapat, ca ramai p-afara.
Bolnav scelerat, ca tot neamu tau blestemat. Hahaha!

CONGO 13-10-2013 - 21:36

Frunza verde de kkt
Capitanu a crapat
De sifilis s_urticarii
Crap-acu si legionarii.

urbos 13-10-2013 - 14:12

Iar imun inca te consideri tu infectule. Dar balul e pe sfarsite.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2013 - 14:36

…aka kaTurboase are un,, merit ”

a incercat sa creze , kakatocratia pe forum!
si a,, reusit ” la pogoanele fiind si membru PNL aripa ….cacaRAU !

UnUL 13-10-2013 - 14:38

Foaie verde cucuruz
Eu nu văz nici nu auz
Și nici nu gândesc de fel
Și mă cheamă Scârboșel.

Antibasistul 13-10-2013 - 14:57

Foaie verde de bostan
UnU-i mare prostovan!

PS. ca toți basistii!

CONGO 13-10-2013 - 15:11

Frunza verde baborniţă
Ramasiţă
De domniţă
Frumoasa ca o bufniţă

P.S. Da-te dracu de baborniţa diavolesca

UnUL 13-10-2013 - 15:29

Mi se spune Bășinel
Fac ecou lui Scârboșel
Scriu și versuri fără haz
Și sunt vânăt de necaz
Când aud de vreun evreu;
Și ca un leu-paraleu
Pe forum mă năpustesc,
Prostii cu carul trântesc
Într-o română stricată
Și de greșeli presărată.
Ăsta-s eu și n-am ce face
Și USL-ul îmi place;
Ca s-o slujesc cu folos
Împrăștii zoaie voios
Și mă fac de tot rahatul:
Al meu să fie păcatul!-
Căci poate-ai lui Căcărău
O să-mi dea și mie-un leu.
(Din folclorul nou).

urbos 13-10-2013 - 15:38

Nu vezi ma retardatule ce versuri de cacat? Doamne ce vierme! Hahahaha!
Sinteti atat de disperati si singuri ca nu va mai ramane decat sa va lingeti in cur unii pe altii cum va gasisti. Basisti chinuiti. O sa vina lindic sa se hlizeasca si apoi rapandula aia de cacatfinder.

CONGO 13-10-2013 - 15:42

Gina sunt, antibasistă
Si-mi port dintii in batistă
La faţă ca o maimuţă
Si cu inima pestriţă

CONGO 13-10-2013 - 15:48

O babuscă antibasista, dar nu e sigur sa fi fost Gina a noastra, reclamă la poliţie un viol.
– Şi cum zici c-a fost?
– Apoi, cum sa fie maica, era noapte, întuneric, opreşte o maşină lîngă mine, coboară unul, mă izbeşte pe capotă şi mi-a tras-o pe la spate.
– Maşina ce culoare avea?
– Păi, ce să zic, era închisă, dar pe-ntuneric şi fără ochelari…
– Dar numărul?
– Aaaa, numărul a fost bun, ce să zic!

UnUL 13-10-2013 - 21:01

@Urbos. Nu, Buboșel, singurul lucru de kkt pe acest forum ești tu și Bășinel

Antibasistul 13-10-2013 - 21:16

Gresesti, cei mari KaKați de pe Net sinteți voi retardații basisti! AMIN!

CONGO 13-10-2013 - 21:27

de ce se dau babele antibasiste cu ruj?
sa stie mustata pana unde sa creasca
dar de ce de ce sunt babele antibasiste zbarcite ca un cur de maimuta?
de aia!

UnUL 13-10-2013 - 21:51

Bășinel, spui cam des : „Amin”; presupun că te crezi la hramul sfintei Parascheva.

digital 13-10-2013 - 22:03

CONGO
13-10-2013 at 21:27

dar de ce de ce sunt babele antibasiste zbarcite ca un cur de maimuta?

din cauza limbiștilor ca tinem pe care-i phoothee grija, d-aia mă cretinule!

Ionel 13-10-2013 - 14:17

Nu intereseaza pe nimeni relatiile tale interfamiliale, ce natie ai si in religie sau secta esti. Nu intelege nimeni de ce incepi sa urli pe net despre originea si rubedeniile stramosilor tai si nimeni nu e interesat de arborele genealogic al unui anonim cu nu stiu ce pseudonim care….

urbos 13-10-2013 - 14:24

E boala din neam. Psihopatul doar vrea sa provoace, e tipic la astia. E diliu. Hahaha!

UnUL 13-10-2013 - 14:30

”Golane”, dacă ăsta e „sobru”, eu sunt împăratul Japoniei,

digital 13-10-2013 - 15:55

auzi la impotent!

familia tatalui meu – adica romanii tai crestini – sunt din punctul meu de vedere tradatorii si pe ei nu ii suport si nu ii iert si imi face scarba sa le port numele de familie.
in ceea ce priveste unii din membrii familiei mele – adevarati evrei de valoare

tu ai fost făcut cu făcălețul, să înțeleg sau cu mojarul și pistilul, ai?!

scursura dreq ce ești, mai emiți și pretenții!

Ionel 13-10-2013 - 14:06

Ai dreptate. Deci esti unul din urmasii boierului Golan distins in luptele marelui voievod Stefan cel Mare de pe muntele Sinai din ultima cruciada.

UnUL 13-10-2013 - 14:25

Ionele, ce a spus dl. Peltz și ce ai priceput tu! Cap ai, creier de ce-ți mai trebuie:

UnUL 13-10-2013 - 14:24

Bubos, din nou nu ai priceput nimic. Eu deduc din postarea d-lui Peltz (deși nu se spune clar), că familia nobiliara a tatălui, în timpul prigoanei împotriva evreilor, s-a dezis de familia mamei, de origine evreiască, ba chiar a persecutat-o.
Oricât ai putea fi de „șocat” (de ce oare? din prostie și talibanism, evident!), au existat destule căsătorii mixte între români și evreice (sau invers!), înainte de instaurarea regimului fascisto-legionar sau antonescian.
P.S. Uite un simplu exemplu : marele scriitor român Virgil Gheorghiu, preot și fiu de preot ortodox, a fost căsătorit cu Ecaterina Burbea fiica Eleonorei Schenk Burbea, directoarea gazetei „Galaţii noi“, de origine evreiască. Spre deosebire de alți români, el nu și-a renegat sau repudiat niciodată soția sau familia acesteia, chiar dacă a avut personal de suferit persecuții din cauza acestei căsătorii. Virgil Gheorghiu nu mai poate exersa meseria de ziarist la Timpul din pricina dragostei pentru Laleaua Neagra, cum îi spunea el Ecaterinei, și izbutește cu greu să scape de atmosfera înveninată de la București obținând în 1942 un post de ataşat de presă la Zagreb, de unde apoi, după multe peripeții (2 ani petrecuți prin lagăre !), ajunge în occident..

urbos 13-10-2013 - 14:30

Fascismul, rasismul, ura dementa, e evidenta la voi sobolanilor. Degeaba faceti pe mierosii o vreme, de reusiti sa pacaliti ceva prosti, pana la urma, scarna voastra iese la suprafata.
Forumurile astea pe care le imputiti, devin locuri in care oamenii pot sa-si dea seama cine sinteti cu adevarat, ce mizerii, ce gunoaie, ce bestii…
Internetul v-a facut felul.

UnUL 13-10-2013 - 14:33

Ceea ce spui e perfect valabil… pentru tine și șleahta ta, Jegoșel.

CONGO 13-10-2013 - 18:19

Da de unde! afla ca microsoftistica si internetul a fost inventata numai ca sa-ti faca tie sila de viata.
Mai citeste din Gyr si plimba-te prin padure la Tancabesti pentru o reflectie filozofica si gasirea linistii.

ValVerde 13-10-2013 - 17:04

Al dracu seismolog, sa-l contrazica el pe dl. Neacsu, care a fost pe faza si a vazut cum reportera aia i-a taiat macarona lu’ unu care s-a scapat despre activitatile americane de fracturare hidraulica care provoaca cutremure.

Dle. Neacsu, sint o adunatura de tradatori antidaci. Sa nu te lasi si sa-i demaschezi!

Uite aici un articol scris de dna. Monica Alexandru pe care ti-l dedic.

Cit timp mai exista romani care scriu ca ea, inca mai e speranta de normalitate in Romania, in ciuda tuturor Vilvoilor.

(scuze daca apare de doua ori)

Cine crede că seismologia e o ştiinţă complicată iar practicanţii ei îşi dau cu părerea cam la plesneală, acela nu e un bun român. Nu ne gândim la mincinoşii oficiali, gen Mărmureanu şi Radulian, ci la adevăraţii experţi în zgâlţâituri, atotştiutorii comentatori pe internet. Fiecare are teoria lui, de necutremurat şi unica valabilă. Ce ar fi de observat din capul locului e că explicaţiile banale, cum ar fi mişcări naturale ale scoarţei terestre, au conexiuni cu scoarţa lor cerebrală nu cu mult peste cifra zero. Am selectat cele mai de succes ipoteze, acestea dovedind că românul a lăsat de mult obiceiul de a se naşte poet şi că a fi profet în ţara ta e floare la ureche de ai norocul să te naşti între Carpaţi, la poale de munte aurifer.

1. Mişcările telurice sunt provocate de preconizatele exploatări ale gazelor de şist, fiind absolut necesară expul zarea din ţărişoară a străinilor care vor să ne fractureze hidraulic bogăţiile lăsate moştenire de daci, dimpreună cu a patriei cinstire. Vinovaţi: infractorii Băsescu, Ponta şi americanii. Soluţia: începerea negocierilor cu Gazprom pentru livrarea gazelor ruseşti în sistem barter, ei fiind deja datori pe următoarea sută de ani în urma plăţii anticipate cu tezaurul.

2. Cutremurele apar, ca de obicei, din cauza activităţilor secrete ale aceloraşi amerloci, după cum a demonstrat-o de atâtea ori ştiinţific profesorul Khamenei. Aflaţi în criză şi cu bugetul federal blocat, satanele de peste ocean nu-şi permit cheltuieli costisitoare cu alte războaie, aşa că apelează la lovituri cu HAARP-ul sub centura orgoliului naţional al altora; ştiut fiind că ţinta a fost dintotdeauna frumoasa şi bogata noastră ţară, popu l ată cu oameni harnici, mândri şi cinstiţi care trăiesc în apartamente spaţioase şi luminoase, atunci când nu sunt la muncă în fabricile şi uzinele lor numeroase. Soluţia: reorientarea spre SURA rusească şi prietenă, care provoacă mişcări doar în inima mereu tânără a domnului Iliescu.

3. Clătinăturile dese din ultima vreme constituie rezultatul evident al acţiunii unor forţe aproape la fel de oculte ca masoneria internaţională, cele paranormale şi rezultate din întreprinderi ţinând de magia neagră. Nu e vorba de parapsihologicul politic dâmboviţean, ci de manifestări de poltergeist mai ale dracului decât ciudăţeniile petrecute în Teleorman de Halloween-ul alegerilor. E necesară implicarea susţinută a Patriarhiei Române, personal a exorcistului şef Daniel, pentru a înlătura prin puterea adevăratei credinţe bântuirile malefice. Asta în condiţiile în care OTV-ul rămâne suspendat de diavolul CNA-ului şi Domnu’ Dan este restricţionat de ciocoii de la Putere în a cumpăra judeţul Galaţi pentru popor. Am menţionat deja soluţia, nu sunt necesare precizări suplimentare.

4. După cum ne informează febril presa în ultima vreme, citând surse de încredere aflate în pană de neuroleptice, cometa ISON va trece în noiembrie la o aruncătură de jet protonic faţă de planeta noastră; influenţa ei cauzând deja trepidaţii pe Terra, mai ales în partea modest dotată cu materie cenuşie. Ea (cometa) a ales România pentru a da aceste semne, fiind cunoscută în Galaxie cutuma locuitorilor acestui teritoriu de a nu face nimic împotriva dezastrelor, cu excepţia băutului în cârciumă şi rugatului în biserică; sau invers, în funcţie de specificul local. Deşi respectivul bolovan nu va lovi Pământul, asta nu îl va împiedica să ne tragă o coadă de maidanez în trecere, umplându-ne de purici aducători de jigodie cosmică. Suntem, totuşi, siguri că România va fi ocolită de lovitură, având deja o cantitate suplimentară din respectiva afecţiune. Soluţia: singura existentă este cea de continuare a tradiţiei menţionate, plus înjurăturile aferente administrate lui Băsescu, cel care nu face nimic să combată inundaţiile, cutremurele şi cometele.

5. Tot ce se întâmplă e semnul de necontestat al mereu amânatei Apocalipse, Dumnezeu – în bunătatea lui cerească – neuitând că ne-a rămas dator cu o pedeapsă divină pentru păcatele noastre. Sunt chiar informaţii că în crăpăturile caselor de la Izvoarele se văd clar chipurile tuturor personajelor din Noul Testament, cel mai des apărut fiind al lui Iuda cu ochelari, rânjind ironic în timp ce împarte arginţii cu un Caiafa hăhăitor; deşi unii afirmă că aceste două apariţii aduc mai mult cu Mickey Mouse şi Popeye Marinarul, semnificaţia rămâne încărcată de acelaşi rău augur. Nu există soluţii de contracarare, cele două entităţi negative fiind promovate de către însuşi dumnezeul democraţiei, Poporul suveran.

Acestea ar fi principalele curente de opinie (interpretate, bineînţeles, în spiritul caţavencian) extrase din comentariile cititorilor de presă pe online-ul naţional. Pe ici, pe colo, am observat şi unele abateri comise de moromeţi înclinaţi să aplece urechea către diversiunile specialiştilor în geofizică. Ne-am bucurat să constatăm că au fost prompt taxate şi autorii trimişi să mai studieze puţin în locul de unde au ieşit prin cutremure păguboase.

urbos 13-10-2013 - 17:18

Nene, cat ai frecat lindicu lindicule, mi se face si mila.

CONGO 13-10-2013 - 17:30

Este scris cu har!
Minunile fiind de mult timp dovedite, adunarea forumului le-a constat in lungul anilor, nici nu mai incape vorba ca, dupa ce isi va incredinta in pace sufletul sau lui Dumnezeu, va trebui reconoscut si cinstit ca sfant forumator ocrotitor al forumului Zilei.
Mediatorii trebuie sa-i poarte un citat ceva lipit de ecran si la inceputul zilei de munca sa-l pupe si sa rostesca juramantul mediatorului „Ma lepad de batculisme si antibasisme”

digital 13-10-2013 - 21:05

unde vezi tu har, bă clăpăjugule!

urbos 13-10-2013 - 21:14

Ai vazut ca stia se ling intre ei. E comic sa-i vezi cum isi lauda cretinismele si excretiile unul altuia, dar e normal la basisti, ca sufera de sindromul marginalizatului. Chinuiti de prostie, se aduna ca sectantii care se inteleg numai intre ei, sa-si aline singuratatea. Daca nu se lauda ei intre ei, cine dracu s-o faca?

digital 13-10-2013 - 22:08

mai dă-i în gura-măssii de retardați că nu mai ai loc de limbismul lor libidinos, un doi se pupă-n pix unul pe altul!

urbos 13-10-2013 - 20:24

Ce imbecila basista a scremut textul asta idiot? Textul e o adunatura de cretinisme basiste.

ValVerde 13-10-2013 - 17:08

Hai mai Neacsule, mai scrie un articol !
Te rog eu frumos.

Forumul e trist si plictisit fara materialele tale.
Inveseleste-ne sugubatule !

CONGO 13-10-2013 - 17:19

Corect!

Mircea 13-10-2013 - 17:21

Aprob pozitiv.

ancuta 14-10-2013 - 19:12

Nu poate da articole: acum screme o poezie!
M-a provocat la poezii!
Da’ vaz ca la sters cineva, careva dintre „colegi”.
Vrea ca forumistii sa-i dea un premiu!
Cand i-am spus ca-i frustrat, a sarit de kyp in sus!
Dorobantu’ tot dorobant!

Apropos de „colegi”: Domnu’ coleg de la IT, N-A MERS CU UCRAINA!
M-am prins!

ValVerde 13-10-2013 - 18:01

Pina si mediatorul, confuz si timp, le-a amestecat de nu mai stie Huhu pe cine sa injure…

CONGO 13-10-2013 - 18:07

le taie cu halebarda, de aia!
pai cand isi ia avant si da o roata, care postare se intampla sa fie prinprejur, cade si ea.
eh, pacatele mediatoricesti nu sunt chiar grave, la 100 daca striga un ave maria se cam iarta, si merge si cu acbaru, depinde de credinta lui.

CONGO 13-10-2013 - 18:09

nu te vad bine cu „valvoiul” tau, e cuvant rautacios consacrat.

ValVerde 13-10-2013 - 18:38

Nu,nu…confunzi !
Cuvintul rautacios e „vulvoi” cu „u”
Adica ceva asa mai mare…stii tu ce…

CONGO 13-10-2013 - 18:51

ca un catelus cu paru cretz, fura ironia din cotetz, m-am prins.

CONGO 13-10-2013 - 18:28

De-aici’nainte, vremea se mãsoarã
cu trudnicile mele oseminte,
si veacul care curge peste tarã
începe din cenusa mea fierbinte.

CONGO 13-10-2013 - 18:47

VENITI LANGA TARANA MEA IUBITA
SI UMBRA MEA PRIN SMIRNA SI BALADE
VA VA ATINGE CU PLUTIREA EI SFINTITA
SI SA-MI PUPATI MORMANTUL CAMARADE

ValVerde 13-10-2013 - 19:31

Mai CONGO tu esti cam lugubru azi…te-a pocnit toamna peste moral ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2013 - 20:13

Constatzi si tu cu o intarziere ,
Cred , ca Ciuphulici a fost clonat,
de vreun alt , chinez !

CONGO 13-10-2013 - 21:10

Da di undi!
Aceşiesti viersuri ies proaspiti di la poietul Radu Gyrberg, c-o şti Sobru cine , ce si cand, ma baziez pi dinsul.

CONGO 13-10-2013 - 21:18

Am aflat titlul cu care apare domnul Neacsu: ROMANIA PASTRAMA, despre cum au halcuit-o si acum o frig pe carbunii uselisti

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult