Acasa Actualitate-InternaSocial Dȃmbovița: Explozie ȋntr-un bloc din Fieni. 5 persoane rǎnite

Dȃmbovița: Explozie ȋntr-un bloc din Fieni. 5 persoane rǎnite

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, iar două apartamente au fost avariate, ȋn dimineața de vineri, 4 ctombrie, în urma unei explozii produse într-un bloc din oraşul dâmboviţean Fieni.

Dȃmbovița: Explozie ȋntr-un bloc din Fieni. 5 persoane rǎnite

Reprezentanții ISU Dâmboviţa au declarat pentru mediafax cǎ explozia puternică produsă la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Fieni a fost urmată de incendiu, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale şi o autoscară pentru intervenţie la înălţime şi trei ambulanţe, din care două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa şi una de la SMURD. În urma exploziei care s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, unul dintre adulţi fiind în comă şi urmând să fie transportat la spital, probabil cu un elicopter, în cazul în care se va impune acest lucru.

„Din primele cercetări rezultă că deflagraţia a avut loc într-un bloc din oraşul Fieni, iar apartamentele afectate sunt situate la etajele al treilea şi al patrulea, sunt cinci victime – patru adulti şi un copil – care vor fi transportate la spital, urmează să stabilim împreună cu pompierii miitari ce s-a întâmplat, care sunt cauzele exploziei şi să evaluăm pagubele”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maior Eduard Ţelea. Potrivit doctorului Dorin Maier, directorul medical al SAJ Dâmboviţa, pacientul în stare comatoasă va fi transportat la Spitalul de urgenţă Târgovişte, iar ceilalţi patru răniţi vor fi duşi, în primă fază, la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului acţionează pentru stingerea flăcărilor trei autospeciale cu apă şi spumă ale pompierilor militari de la Fieni şi Pucioasa şi o autoscară pentru intervenţie la înălţime. Locatarii blocului în care s-a produs explozia au fost evacuaţi de către pompieri, urmând ca după stingerea focului să stabilească dacă cele două apartamente avariate mai pot fi locuite.

2 comentarii

IngerAlbastru 04-10-2013 - 22:50

Unde se acumuleaza gaze si din ce cauza??? Gatesc si incalzesc si eu cu gaze naturale insa n-am auzit accidente din cauza de acumulare de gaze!!! Mai mult de la fire electrice improvizte iau foc casele in preajma craciunului cand folosesc tot feluri de decoratii cumparate din magazine de Second Hand iar circuitul invechit e prea incarcat.

IngerAlbastru 04-10-2013 - 22:54

Asta-i buna!

„unul dintre adulţi fiind în comă şi urmând să fie transportat la spital, probabil cu un elicopter, în cazul în care se va impune acest lucru”

Si cine va stabili urgenta??? Doctor Oprescu … 🙂 in caz ca nu moare pana la decizia finala …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult