Acasa Actualitate-InternaSocial Dascalii vor generaliza protestele

Dascalii vor generaliza protestele

scris de Ziua Veche
1 afisari

.

Sindicatul din invatamant „Spiru Haret” va continua protestele a anuntat liderul sindical Gheorghe Isvoranu. „Dispretul pe care il afiseaza guvernantii actuali este nemaiintalnit de cand suntem in aceasta activitate sindicala, din 1990 pana acum.


Nu am intalnit, practic, un guvern atat de refractar invatamantului”, a spus Gheoghe Isvoranu, citat de Agerpres. El a precizat ca Sindicatul Spiru Haret va continua protestele si a estimat ca, in perioada urmatoare, vor fi proteste din ce in ce mai puternice, generalizate.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, si ministrul Muncii, Mihai Seitan, s-au intalnit, joi, la ora 11,10, la Palatul Victoria, cu reprezentantii sindicatelor din invatamant.

—————

 

 

 

Peste 2.000 de profesori din toata tara vor participa joi la un miting in fata Guvernului, urmat de un mars pana la sediul Ministerului Educatiei. Acestia sunt nemultumiti de modul in care se aplica legea unica de salarizare, diminuarea veniturilor, de pierderea locurilor de munca si de refuzul ministerului de a discuta cu sindicatele. Astazi, intre orele 11 – 14, dascalii vor participa la un miting in fata Guvernului, dupa care se vor deplasa la Ministerul Educatiei, unde va avea loc o alta actiune de protest. Potrivit Realitatea TV, pe perioada derularii mitingului, in unitatile din invatamant unde exista membrii ai federatiilor sindicale se va dezbate, inclusiv cu elevii, proiectul Legii Educatiei Nationale.

0 comentariu

Viorica Ianc 11-07-2010 - 18:56

vremea lui Tariceanu economia duduia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult