Acasa Actualitate-InternaSocial De 1 mai, doua nopti de cazare pe litoral costa intre 100 si 200 de lei

De 1 mai, doua nopti de cazare pe litoral costa intre 100 si 200 de lei

scris de Ziua Veche
10 afisari

Turistii care isi vor petrece minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc vor plati intre 100 si 200 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare, in functie de numarul de stele al unitatii hoteliere, pentru sfarsitul acestei saptamani fiind asteptate pe plaje intre 15.000 si 18.000 de persoane.


 

Presedintele ANAT si al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca in statiunea Mamaia pretul pe care o persoana trebuie sa-l plateasca pentru doua nopti de cazare este de 100 de lei la un hotel de doua stele, iar la un hotel de trei stele tariful este 120 de lei de persoana tot pentru doua nopti, informeaza Mediafax.

In Eforie Sud, la un hotel de trei stele un turist va plati 100 de lei pentru doua nopti, iar la un hotel de patru stele pretul este de 160 de lei de persoana, in timp ce la o unitate similara din Mamaia pretul pentru doua nopti este de 200 de lei de persoana.

Corina Martin estimeaza ca pe litoral se vor afla, in minivacanta de 1 Mai, intre 15.000 si 18.000 de turisti, dar este posibil ca numarul acestora sa fie mai mare daca inscrierile vor continua intr-un ritm sustinut si in aceasta saptamana.

Asociatia Litoral – Delta Dunarii va organiza de 1 Mai un carnaval si o defilare in statiuni, pe traseul Neptun – Costinesti – Eforie – Mamaia – Navodari. Astfel, vor defila ospatari, cameriste, barmanite, receptioneri, clovni, actori in costume de epoca, masini tunate, masini de epoca, dansatori in spectacol multietnic (greci, turci, aromani, dobrogeni), salvamari, marinari, fanfara, DJ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult