Acasa Actualitate-InternaSocial De Black Friday românii au cumpărat vacanțe de 2 milioane de euro pe litoralul românesc

De Black Friday românii au cumpărat vacanțe de 2 milioane de euro pe litoralul românesc

scris de Misu Andrei
85 Afisari

Valoarea rezervărilor de sejururi în hotelurile din stațiunile de pe Litoralul românesc pentru vara viitoare depășește 2 milioane de euro, o creștere cu 25% față de campania de Black Friday din 2021.

Astfel, în weekendul prelungit de Black Friday (10 – 13 noiembrie), românii au rezervat sejururi la mare pentru sezonul estival 2023 în valoare de peste 2 milioane de euro.

Cel mai ieftin pachet achiziționat de Black Friday a fost în valoare de 150 de lei, pachet ce include 3 nopți de cazare la un hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord la finalul lunii mai.În schimb, la polul opus, cel mai scump pachet rezervat de Black Friday a fost de 3.600 de euro (18.145 lei) și include un sejur all inclusive de 7 nopți de cazare în plin sezon pentru șase adulți într-un apartament la un hotel de 4* în stațiunea Mamaia Nord.

Bilanțul de Black Friday pe litoral mai indică faptul că cele mai căutate pachete au fost cele cu servicii all inclusive și că românii au preferat hotelurile mai scumpe, de 3 și 4 stele.

Cifrele confirmă trendul pe care îl estimăm pentru sezonul estival 2023: românii se vor orienta în special către unitățile de cazare cotate ca fiind bune și foarte bune, iar mulți vor urmări ofertele speciale lansate pentru aceste unități de cazare. Tocmai de aceea, discounturile acordate de Back Friday i-au determinat pe mulți să-și rezerve acum vacanța pentru vara viitoare„, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

O nouă sesiune de Black Friday, cu reduceri de 55%

În weekendul prelungit de Black Friday, au fost intervale în care la fiecare șase secunde s-a înregistrat o cerere de rezervare din partea turiștilor dornici să achiziționeze un sejur pe litoralul autohton pentru vara viitoare. Solicitările au putut fi transmise atât telefonic, cât și online.A doua sesiune de Black Friday se va derula în intervalul 17-20 noiembrie, iar discountul maxim acordat va fi de 55% față de 60% în prima sesiune. Sejurul poate fi achitat și cu vouchere de vacanță. În ceea ce privește condițiile, turiștii trebuie să aibă în vedere că sumele deja plătite sunt nerambursabile, iar plata trebuie efectuată până cel târziu luni, 21 noiembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult