Acasa Actualitate-InternaSocial De ce a fost transferat Gabriel Cotabiță la Spitalul Elias

De ce a fost transferat Gabriel Cotabiță la Spitalul Elias

scris de D.P.
10 afisari

Gabriel Cotabiță a fost transferat pentru recuperare la Spitalul Elias, starea acestuia fiind una bună, a declarat marți, pentru Agerpres, directorul medical al instituției, Daniela Safta.

gabriel_cotabita_0A fost transferat. S-a făcut transferul pentru procesul complex al recuperării. Starea pacientului este foarte bună, are nevoie de recuperare„, a afirmat medicul Daniela Safta.

Gabriel Cotabiță era internat la Spitalul de Urgență Floreasca din data de 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală.

„Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator și hemodinamic, cu mobilitate prezentă și se alimentează oral. În cursul acestei dimineți a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate și recuperare complexă”, a informat, printr-un comunicat de presă, Spitalul de Urgență Floreasca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult