Acasa Actualitate-InternaSocial De ce cere Mocanu stare de urgenţă în judeţul Buzău

De ce cere Mocanu stare de urgenţă în judeţul Buzău

scris de M.I.
5 afisari

Victor Mocanu, preşedintele Consiliului Judeţean, a făcut duminică un apel la preşedintele Traian Băsescu şi premierul Mihai-Răzvan Ungureanu să instituie starea de urgenţă în judeţul Buzău.

De ce cere Mocanu stare de urgenţă în judeţul Buzău (foto:Agerpres)

„În judeţul Buzău sunt 52 de comune sub semnul dezastrului, fiind pusă în pericol viaţa, integritatea fizică şi sănătatea a mai mult de 60.000 de persoane din populaţia judeţului”, a declarat duminică în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele CJ. Victor Mocanu a mai spus că instituţia pe care o conduce nu are nevoie de bani, ci de „combustibil, motorină şi utilaje”. Precum şi „de scoaterea gospodăriilor din aceste localităţi care sunt îngropate în zăpadă„.
„Trebuie luate măsuri tehnice pentru restabilirea căilor de acces, dar şi pentru prevenirea acestei calamităţi naturale, respectiv inundaţii, alunecări de teren şi distrugeri de case”, a mai spus Victor Mocanu.  Acesta a precizat că situaţia este gravă în zona de sud a judeţului, unde mii de case sunt construite din paiantă şi chirpici şi se vor prăbuşi imediat după topirea zăpezii.

2 comentarii

ion popescu 12-02-2012 - 14:02

mocanu a intarziat cu 10 zile.
de ce? pentru ca firmele lui de dezapezire sa-si ia banii!

rudele celor care au murit de ger ar trebui sa-l linseze pe mocanu!
Mocanu ar trebui spanzurat in piata publica!

Pentru vierul asta au murit oameni inghetati in Buzau!!

vic 12-02-2012 - 17:33

pentru ca se da gratis si orice si ..la televizor,..daca le iesea cu anticipatele felix si ai lui deveneau cei mai mari filantropi ,asa ca oricum marfa stocata trebuie distribuita intr un fel ,ii si vedeam pe crinu si dragoteasca cu lopata la electori

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult