Acasa Actualitate-InternaSocial De ce crede Principele Radu că românii nu au curaj

De ce crede Principele Radu că românii nu au curaj

scris de M.I.
3 afisari

Principele Radu a afirmat, duminică, cu ocazia unei ceremonii la MŢR, că românii nu au destul curaj să ţină fruntea sus pentru că au fost adesea umiliţi de liderii lor.

De ce crede Principele Radu că românii nu au curaj

‘Sunt convins că societatea românească profundă are absolut tot ce-i trebuie. Singurul lucru este să ştie că are talentul, instinctul, uneori în istorie şi norocul să meargă mai departe. Românii nu au destul curaj să ţină fruntea sus, pentru că au fost foarte adesea umiliţi de liderii lor, nu societatea românească profundă a făcut erori, ci elita românească’, a declarat principele Radu. Potrivit acestuia, guvernarea se ocupă cu politica, iar societatea românească cu scrierea istoriei zi de zi.
‘Politicienii au un rol administrativ, pe care trebuie să şi-l facă cât mai bine, însă naţiunea are un rol creator. Fiecare dintre cei 22 de milioane, dacă mai suntem 22 de milioane, avem un rol în menţinerea prezentului şi a viitorului şi de altfel avem cam întotdeauna ceea ce merităm’, a afirmat principele Radu.
El a făcut aceste declaraţii cu ocazia ceremoniei de dezvelire a unei plăci memoriale la împlinirea a o sută de ani de la punerea pietrei de temelie a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult