Acasa Actualitate-InternaSocial De ce nu e bun de donat sângele Elenei Udrea

De ce nu e bun de donat sângele Elenei Udrea

scris de P.C.R.
15 afisari

Elena Udrea nu a putut dona, sâmbătă, sânge, din cauza hemoglobinei la limită, valoarea înregistrată fiind de 12,4.

De ce nu e bun de donat sângele Elenei Udrea

‘Hemoglobina este la limită. D-na Udrea nu poate dona sânge. Hemoglobina trebuie să fie pentru femei între 12,5 şi 16,0, pentru a dona sânge’, a afirmat asistentul medical Ignat Andrei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bucureşti. Elena Udrea a precizat că a venit îmbrăcată comod ca să doneze. ‘Am venit pregătită să donez. Am venit cât mai comod îmbrăcată să mă pot ţine pe picioare.’, a spus Elena Udrea.
Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a dorit să doneze sânge în cadrul campaniei ‘Donează sânge. Salvează vieţi’, aflată la a patra ediţie şi organizată de Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti. ‘Este o acţiune pentru care îi felicit pe tinerii de la PDL Bucureşti. Sper să fie un exemplu pentru tineri în general. Aşteptăm de la ei foarte mult. În ultima perioadă am mizat foarte mult pe tineri’, a spus Elena Udrea.
Preşedintele PDL Bucureşti a încercat să doneze şi la ediţia anterioară a campaniei, dar analizele nu i-au permis. Elena Udrea a filmat în clipul de susţinere al campaniei, alături de tinerii din Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti, transmite Agerpres.

8 comentarii

digital 18-02-2012 - 13:55

să mai vândă ceva vuittoane și să-și cumpere hemodinasta…..
anemica dreaq….

milosul 18-02-2012 - 20:27

Bai, da prost mai esti!!!!!!!

digital 18-02-2012 - 21:07

marș la kkt

milosul 18-02-2012 - 22:27

Pai ce, vrei sa-ti zic mars?

digital 19-02-2012 - 00:28

văd că ți-e dragă muya ca lu udrea,ministerul dezvoltării și turismului…..îmi place de tine că ești perseverent….te-ai îndrăgostit,nebunaticule….

suspiciosu' 18-02-2012 - 16:57

Eu sunt convins, ca motivul este altul: doctorii cunosc trecutul acestei centuriste si, ei nu au vrut sa aiba probleme. Riscul, ca sangele acestei …..sa fie infestat cu te miri ce ‘boala’ este foarte mare. Asa ca, acestia au fost foarte precauti. Felicitari, doamnelor si domnilor doctori!!!!!!!!!!

suspiciosu' 18-02-2012 - 17:02

Adevarul este, ca doctorii nu au vrut sa riste. Ei stiu, despre viata acesteia, pe centura sau la intercontinental. Probabilitatea ca sangele acestei centuriste sa fie infestat cu fel de fel de boli ………este foarte mare. Felicitari, doamnelor si domnilor doctori ca ati fost foarte vigilenti!!!!!!!

bula 19-02-2012 - 17:46

În orice centru de transfuzii, se verifică viruşii B şi C, precum şi SIDA şi sifilisul. Niciunde nu se fac hemograme!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult