Acasa Actualitate-InternaSocial Decizie controversată: Maidanezii vor fi eutanasiaţi!

Decizie controversată: Maidanezii vor fi eutanasiaţi!

scris de B.C.R
8 afisari

Câinii fără stăpân vor fi eutanasiaţi. Controversata decizie a fost luată de deputaţii din Comisia de Administraţie. Hotărârea finală va fi luată însă în plenul Camerei, informează realitatea.net.

caini maidanezi fara stapan eutanasiatComisia pentru Administraţie Publică din cadrul Camerei Deputaţilor a avut de ales între sterilizarea şi eutanasierea câinilor fără stăpân.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor protestează în Parcul Izvor. „Ne aşteptam la decizia Comisiei pentru că nu au analizat propunerile noastre. Au dat dovada de superficialitate. Vom face lobby, vom face cunoscute propunerile noastre”, a declarat reprezentanta Asociaţiei Cuţu-Cuţu.

Iubitorii de animale protestează încă de la ora 12:00 în Parcul Izvor, în faţa Camerei Deputaţilor, împotriva eutanasierii.

Organizaţiile solicită votarea proiectului de lege 912/2007 cu respectarea liniilor principale din forma adoptată de Senatul Romaniei: gestionarea câinilor comunitari prin prindere, sterilizare, identificare şi returnare a câinilor blânzi şi controlul reproducţiei câinilor cu stăpân.

3 comentarii

Ciu Huhu 05-04-2011 - 16:18

Stati linistii, ciinii nu vor fi eutanasiati, de romani e numai gura, nu fac nimic util niciodata!

Pribeagul 05-04-2011 - 20:39

Trebie terminat odata cu gargara asta. De zeci de ani, n-au fost nici sterilizati – in cazul in care s-ar fi intimplat, n-am mai avea ciini comunitari, nici eutanasiati.

Membrii Asociatiei Cutu-Cutu sa ia maidanezii in curte sa aiba grija de ei. Cei care satau la bloc sa taca din gura, n-au ce comenta in aceasta problema.

Georgiana 06-04-2011 - 09:35

Doamne fa o minune!!! Toti ”oamenii civilizati” din Romania sa fie sfasiati de cainii maidanezi!!! Sa ii ia acasa…de parca asociatiile ar avea venituri de miliarde ca politiceni astia tampiti. Noi nu suntem Udrea sa ne cumparam pantofi care valoareaza cat o garsoniera. Lasati sa se duca banii la ea, nu la asociatiile de protectie a animalelor!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult