Acasa Actualitate-InternaSocial Declarat mort în Sibiu şi înviat după 6 luni la Timişoara

Declarat mort în Sibiu şi înviat după 6 luni la Timişoara

scris de M.A.
4 afisari

Un bărbat de 41 de ani care fusese declarat mort, în noiembrie 2010, de Primăria Răşinari, judeţul Sibiu, după ce mama sa identificase un cadavru ca fiind al lui, a fost găsit în viaţă, miercuri, de poliţiştii din Timişoara, el fiind nevoit acum să obţină o decizie judecătorească pentru a primi acte de identitate.

Vasile Alb declarat mort la Sibiu inviat la Timisoara (opiniatimisoarei.ro)

Vasile Alb declarat mort la Sibiu inviat la Timisoara (foto: opiniatimisoarei.ro)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat corespondentului Mediafax că, în timpul unui control de rutină în zona Pieţei Iosefin, poliţiştii din Timişoara au verificat identitatea unui om al străzii, Vasile Alb. Poliţiştii au constatat că bărbatul fusese declarat mort, în luna noiembrie 2010, de Primăria Răşinari, din judeţul Sibiu. Emil Andrei a precizat că bărbatul de 41 de ani, care nu avea acte la el, locuieşte din 2005 pe străzile din Timişoara. Potrivit poliţiştilor care au participat la ancheta în acest caz, în noiembrie anul trecut un bărbat a fost găsit mort în localitatea Răşinari, iar poze cu cadavrul i-au fost arătate mamei lui Vasile Alb, care l-a identificat pe cel mort ca fiind fiul ei, Primăria Răşinari întocmind astfel actele de deces. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş a afirmat că poliţiştii îl vor ajuta pe bărbat să obţină o hotărâre judecătorească prin care să fie declarat în viaţă şi astfel să îşi poată întocmi acte de identitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult