Acasa Actualitate-InternaSocial Declaratiile aferente veniturilor din drepturi de autor vor putea fi depuse on-line din 25 septembrie

Declaratiile aferente veniturilor din drepturi de autor vor putea fi depuse on-line din 25 septembrie

scris de Ziua Veche
3 afisari

Declaratiile privind contributiile aferente veniturilor din drepturi de autor (DDA) si alte activitati independente vor putea fi depuse on-line din 25 septembrie, Ministerul Comunicatiilor urmand sa dezvolte un portal specializat, a anuntat Mihai Seitan.

„Aceste declaratii vor fi depuse on-line, pe un portal de Internet specializat, din 25 septembrie. În cooperare cu Ministerul Comunicatiilor vom face acest sistem”, a explicat Seitan.

Ministrul a subliniat ca persoanele care nu au depus aceste declaratii nu vor fi penalizate pana cand nu se va regla sistemul si daca vor aduce actele într-o perioada rezonabila. „Am fost informat ca nu sunt cozi la Casa de Pensii, unde avem 20-30 de oameni si nici la Agentia de Ocupare, unde erau doua-trei persoane azi dimineata”, a spus Seitan.

Ministrul a tinut sa precizeze ca declaratiile se depun o singura data, urmand ca din celelalte luni sa se opereze corectari daca intervin schimbari la datele personale sau la sumele obtinute. Mihai Seitan a mai semnalat ca, pana în prezent, numarul celor care au venit sa depuna declaratiile reprezinta 5-10 la suta din numarul total al celor care trebuiau sa faca acest lucru.

0 comentariu

iulian 25-07-2010 - 15:45

daca dati un search pe „goagal” veti vedea ca pe forumurile de aviatie majoritatea specialistilor sunt impotriva F16 second hand fara armament vechi de 30 de ani… din pacate sunt acolo alte interese..

Tzepesh 29-07-2010 - 18:11

Or fi alea pe care italienii le-au scos din uz pntru a le inlocui cu Eurofighter?
P2 pare ca lucreaza din greu, cu ajutorul cretinilor romani.

TEPES VODA 29-07-2010 - 21:31

tsepesh mic nepriceput la aviasan vandut si cu talienii mut cretinel mai ilfovean cu dintii in parmezan ca orice cretin roman

Tzepesh 30-07-2010 - 17:05

Nu intrebati de unde am dedus. Cititi postarea anterioara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult