Defecţiune la Loteria Română. 5 ore, nici un bilet eliberat | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Defecţiune la Loteria Română. 5 ore, nici un bilet eliberat

Defecţiune la Loteria Română. 5 ore, nici un bilet eliberat

scris de L.M.
6 afisari

Defecţiune la Loteria Română. Timp de 5 ore, nici un bilet nu a putut fi eliberat. Serverele nu au funcţionat, sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00.

Defecţiune la Loteria Română. 5 ore, nici un bilet eliberat

Defecţiune la Loteria Română. 5 ore, nici un bilet eliberat

„Avem două servere, dintre care unul nu funcţiona pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 şi, din acel moment, agenţiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică”, a spus Sorin Constantinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române, citat de Mediafax.

Constantinescu a precizat că de tot ceea ce ţine de servere şi de mentenanţa acestora se ocupă grupul grecesc Intralot şi că reprezentanţii Loteriei Române nu au acces la acestea. „Reprezentanţii firmei de mentenanţă au venit la 14.30 şi în jurul orei 17.00 a început să funcţioneze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpăra din nou bilete„, a mai spus el.

Potrivit lui Constantinescu, în cele cinci ore de inactivitate, Loteria Română a înregistrat „pierderi însemnate”, dat fiind faptul că sâmbăta este ziua când vin să cumpere bilete cei mai mulţi jucători.

2 comentarii

BULA 14-10-2012 - 06:49

Aveau nevoie de servere ca sa inregistreze toate combinatiile de numere jucate de amaratii care spera sa iasa din saracie jucand la LOTO. Ce nu stie lumea, e ca jocul e fraudat de escrocii care detin aparatura (serverele, instalatia cu care se face extragerea).

Tehnica de fraudare e simpla:
1. Bilele au microcip (RFID) in interior, zice-se ca pentru siguranta, sa se vada daca o parte din ele au fost inlocuite cu altele cu alta masa.
2. Dupa ce se incheie vanzarea biletelor, in cateva minute un calculator (aflat la sediul escrocheriei, in Bucuresti) stabileste combinatia care nu apare pe nici un bilet si care trebuie sa fie extrasa. Sunt permise doar castigurile mici. Iar cand se zice ca cineva a castigat marele premiu, e prosteala pentru prosti. Castigatorii sunt fictivi.
3. Se pun in aparat binelele cu numerele respective (necastigatoare), toate cu aceeasi serie la microcipul rfid si se seteaza instalatia (urna) pe acea serie. Numai lor li se va da voie sa treaca mai departe prin aparat.
4. Se completeaza restul bilelor, pana la 49, cu bile din alta serie, pe care senzorii aparatului le vor identifica in timpul extragerii ca „obiecte straine” si nu vor fi lasate sa treaca mai departe (sunt deviate din zbor cu jeturi de aer pe care fraierii care privesc la televizor n-au cum sa le vada).

Exista un sef mai mare al escrocheriei, in Grecia, care controleaza si jocul 6 din 49 din Coreea de Sud, de unde extrage anual doua miliarde de dolari.
Se pare ca escrocheria este pusa la cale de CIA, care se autofinanteaza partial (cum facea Securitatea cu intreprinderile de comert exterior si cu vanzarile de arme).

Tom Cc 14-10-2012 - 09:43

Loteria romana ,teapa pe fata !! Taxa pe speranta , cand vrea partidul care este la guvernare ,atunci se castiga ! Toate partidele care se succed la putere detin si “tortul” numit Loteria Romana ! de aici se strang bani frumosi pt campanii electorale si banii “albi pt zile negre” ! Cetatenii care joaca la loterie, fara sa-si dea seama platesc cotizatie de partid ! De luni bune daca a-ti urmarit, la extrageri ies numai nr.perechi ! La amarasteni se dau firimituri iar potul cel mare se va duce cu dedicatie ! Totul este MASLUIT ,sunt extrase numerele care nu sunt in varianta castigatoare !! Nu se discuta nimic ,totul este “tabuu”niciun partid nu se atinge de subiectul loterie deoarece se stie ,ca atunci cand vine la guvernare are de unde sa “mulga” banutii Parerea mea stimabililor ! Deci dragi romani cotizati cu incredere pt. pusculita partidului care este la guvernare = LOTERIA ROMANA !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult