Acasa Actualitate-InternaSocial Delicatese şi nu prea. Asta mănâncă Elena Udrea în arest

Delicatese şi nu prea. Asta mănâncă Elena Udrea în arest

scris de B.C.R
21 afisari

Elena Udrea, aflat în arestat preventiv în dosarul „Gala Bute”, a fost vizitată, vineri, de mama sa şi de prietena sa Ruxandra Dragomir.

Asta mănâncă Elena Udrea în arest

Asta mănâncă Elena Udrea în arest

„Este într-o stare bună. Aşa cum o ştiţi şi voi, este puternică, zâmbitoare. Ne-a asteptat cu o clamă foarte frumoasă in par. Arată bine şi asteptăm să vină acasă. V-a transmis şi vouă salutari. I-am adus flori, covrigi. (…) Trece destul de uşor peste această perioadă. Nu are niciun motiv să creadă că rămâne în arest„, a spus, la plecare, Ruxandra Dragomir.
„Îi aducem şi mâncare, dar mănâncă şi ceea ce primeşte aici. Ori de câte ori este fasole la masă, mănâncă. Îi place foarte mult fasolea„, a mai spus Dragomir, care a confirmat că, vineri, au fost controlate celulele.

Vizitele la arestul preventiv al Poliţiei Capitalei se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Elena Udrea este vineri.

Elena Udrea este arestată preventiv în dosarul „Gala Bute” din 25 februarie. Fostul ministru este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult