Acasa Actualitate-InternaSocial Descinderi la o gruparea bucureşteană de trafic de telefoane

Descinderi la o gruparea bucureşteană de trafic de telefoane

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Miercuri dimineaţa au avut loc 5 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la o grupare, care e acuzată ca a realizat un prejudiciu de  peste 400.000 euro prin trafic de telefoane.

Gruparea care era specializată în trafic de telefoane mobile e acuzată de  poliţiştii bucureşteni că a prejudecat bugetul consolidat al statului cu mai mult de 400.000 de euro. Conform Agerpres, Poliţia Capitalei speră ca aceste cinci percheziţii să ducă la destructarea grupării infracţionale, care aducea în ţara prin contrabandă, cu documente fictive, telefoane mobile din Asia şi UE, pe care apoi le vindeau online.

Purtătorul de cuvânt la Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae a anunţat că până îm prezent poliţiştii au descoperit vânzări de telefoane mobile de peste un milion de euro care nu au fost declarate organelor fiscale. Acesta a precizat totodată, că membrii grupării infracţionale sunt cercetaţi pentru spălare de bani şi evaziune fiscală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult