Acasa Actualitate-InternaSocial Descinderi masive la grupări suspectate de trafic cu droguri

Descinderi masive la grupări suspectate de trafic cu droguri

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Miercuri dimineaţa au avut loc 12 percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la două grupări suspectate că se ocupau cu traficul de droguri.

perchezitii traficanti de droguriPotrivit purătorului de cuvânt al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişioara, Mircea Andreţ, motivul pentru care cele două grupări au fost percheziţioante  în acelaşi timp, deşi acţionau separat este faptul că uneori ele îşi vindeau reciproc drogurile. Acesta a declarat în dimineaţa zilei de miercuri că „Avem 12 percheziţii în desfăşurare în Caransebeş şi în Timişoara. Este vorba despre două grupări care se ocupau cu traficul de droguri în două dosare separate, însă cele două grupări se intersectau uneori în sensul că îşi vindeau reciproc drogurile.”

Potrivt Mediafax, până în prezent zece persoane au fust duse la audieri la sediile DIICOT, trei la sediul din Timişoara şi şapte la cel din Caransebeş, deşi în locuinţele percheziţionate nu au fost găsite până în prezent droguri. Descinderile au fost efectuate cu precădere la locuinţe din Caransebeş şi Oţelu Roşu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult