Acasa Actualitate-InternaSocial Despre sex de la cinci ani

Despre sex de la cinci ani

scris de Ziua Veche
234 afisari

Educatia sexuala trebuie predata copiilor inca de la varsta de 5 ani, pentru ca acestia sa-si insuseasca mijloacele necesare si sa-si cladeasca increderea in sine necesara pentru a amana momentul primului act sexual pana in momentul in care vor fi pregatiti, indeamna Institutul National britanic pentru Sanatate si Excelenta Clinica (National Institute for Health and Clinical Excellence – NICE), informeaza Reuters, citata de Agerpres.
Acest indemn este in forma de proiect si nu va fi obligatoriu de urmat, insa agentia britanica sustine ca se asteapta ca autoritatile locale sa tina cont de el.

Conform NICE, directorii de scoli ar trebui sa se asigure ca educatia sexuala, precum si notiuni despre consumul de alcool sunt oferite copiilor inca din ciclul primar.

Pentru cei mai mici dintre copii, acest program educational ar trebui sa fie bazat pe promovarea valorilor prieteniei si ale respectului pentru ceilalti, conform aceluiasi comunicat.

Intr-un studiu citat de NICE, realizat de UK Youth Parliament, 40% dintre adolescenti sustin ca educatia sexuala primita in sistemul scolar este slaba si foarte slaba.

4 comentarii

pt Ziua Veche 07-09-2010 - 00:27

dar ochii ? De ce nu ne aratati ochii, ca silicoane vedem pe toate gardurile.

cercetas 07-09-2010 - 11:15

dar de ce isi suge degetul, asta chiar ca nu prea stiu.
o fi mesaj subliminal?

urbosss 09-03-2011 - 19:45

pentru simonica de la articolul lui seran
Gloabo, plimba ursu d-aici, ca in afara de trogloditi ca valverde nimeni nu pune botu. De mai multa vreme leprele securisto-pedeliste isi dau nume de muieri, doar doar or parea mai credibili si pe deasupra sa incaseze si mai putine injuraturi. Mars dreacu la rahat scarba activista de doi lei, cu javra valderde printre picioare cu tot.
Parca si vezi textul asta oligofren scris pe vremea lu Ceasca si aplaudat de retardati ca valverde carora numai osanalele le ridica tamp, moralul.
Dar, recunosc, e posibil sa fii doar pur si simplu incredibil de proasta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult