Acasa Actualitate-InternaSocial Dezastru la Titularizare la fel ca la Bacalaureat

Dezastru la Titularizare la fel ca la Bacalaureat

scris de P.C.R.
5 afisari

Rezultatele examenului de titularizare 2011 arata ca 32% dintre candidati au luat note sub 5, note intre 5 si 7 au fost luate de 38% dintre profesorii prezenti la testare, iar peste 7 au fost notati 30% dintre candidati.

Timişoara-Atelierul de pictură- Şcoala de Arte Frumoase-1933Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Oana Badea, a anuntat ca anul acesta au fost 52 de note de 1, jumatate dintre ele obtinute la Educatie fizica si sport. Nota 10 a fost obtinuta de 26 de profesori prezenti la examen.

10 comentarii

Cercul 18-07-2011 - 19:35

Daca nu iau titularizarea absolventii de pedagogice pot sa dea meditatii, in schimb inginerii daca nu iau interviul sunt someri. Ce-i valabil pentru profesori e si pentru juristi, economisti, ei se autoangajeaza. Asta e un motiv sa mareasca locurile la aceste facultati optimale.

Liviu 21-07-2011 - 11:53

Cum adica facultati „optimale” ?! D-tra cunoasteti bine limba romana ? Pedagogic vorbind … Iar cand se vorbeste de un optim stiti ce trebuie sa aveti in vedere ?! Ce sunt aiurelile astea de comentarii ?! Intelegem ca aveti ce aveti cu inginerii insa folositi macar corect limba romana … Si asa, pentru eternitate, daca nu ar fi fost niste ingineri atunci nu ajungeati sa va vedeti scrise pe monitor elucubratiile pe care le imprastiati cu atat seninatate !!!

urbos 21-07-2011 - 13:10

Optimiste a vrut sa zica.

Liviu 19-07-2011 - 00:55

Ce naiba nota este aia 1(unu) ? Cica „din oficiu” !!! Cum adica ?! Daca se da la toti de ce naiba se mai socoteste ?! Pentru ce ?! Sa se faca notarea de la 0 la 9 atunci … Cand nu scrie nimic atunci sa ia nota ZERO !!! Ba mai mult ar trebui ca daca scriu gresit subiectele de la tabla (lucru care se gaseste intr-un procent incredibil de mare la tinerii din ziua de astazi !!!) sa ia nota MINUS UNU !!! Si iertati-ma dar de la un anumit nivel copierea subiectelor de la tabla sau de pe foaie pe hartia de examen nu mai inseamna un lucru atat de extraordinar … Tampenia cu „grilele” i-a facut pe multi tineri sa nu mai stie sa mai scrie ! Si nu este vorba de a scrie corect ci macar DE A SCRIE !!!

O voce 19-07-2011 - 18:32

Nu este un dezastru.Este o realitate.Notele de 1 si 2 nu trebuie luate in calcul.Toti candidatii care au 1 si 2 s-au retras din examen vazand ca nu au nicio sansa,Rezultatele sunt reale,dar au ajuns subiect de discutii pentru cei nesimtiti.

YAAKOV 19-07-2011 - 18:50

La facultatea la care am invatat eu ne inebuneau cu teorie pana in panzele albe, fara prea multa legatura cu ce se preda la liceu, sau cu practica din industrie. Meseria am invatat-o in anii de stagiatura. Atunci am lucrat toate problemele din culegeri.
Acum este si mai rau. Le toarna in cap mecanica cuantica si interactii intre particulele elementare, dar ei nu stiu nici sa calculeze forta centrifuga sau ce este factorul de putere la circuitele de curent alternativ.
Asta este consecinta lipsei feedback-ului social. Universitatile sunt autonome si profii isi fac de cap. Fiecare preda ce are chef si dupa cum i se scoala.

Denali 19-07-2011 - 20:05

hi,hi,hi…care facultate ?…Stefan Gheorghiu ?…

YAAKOV 19-07-2011 - 20:20

Ba pocaitule, poante mai bune nu stii ?

Giurgiu Crişan 21-07-2011 - 11:21

nu prea înţeleg ce scrie în articol. Cică jumătate au obţinut nota 1 la educaţie fizică. Ce înseamnă asta ? dau profii la titularizare probe de ed fizică?
Ce articol e acesta? Nu e semnat de nimeni şi nu este scris clar. Asta e boală veche la acest ziar.

Liviu 21-07-2011 - 12:02

Nu este vorba de disciplina „educatie fizica si sport” ci de specializarea cu acest nume. Adica cei care doresc sa devina profesorii de educatie fizica si sport nu prea invata lucruri legate de aceasta disciplina (anatomia omului, mecanica corpului omenesc, limitele efortului fizic, s.a.) ci ei stiu una si buna: pus osul la treaba pana cand acum cronometrului vine sub o valoare (sau lungimea sau greutatea aruncata depasesc o anumita valoare) si pana cand pica sportivu’ !!! Ceea ce stim cu totii ca se intampla la nivelul scolilor generale …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult