Acasa Actualitate-InternaSocial Directorul adjuct „Apele Romȃne” despre inundațiile din Romȃnia

Directorul adjuct „Apele Romȃne” despre inundațiile din Romȃnia

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Doar patru râuri depășeau cota de inundații vineri la ora 17, a anunțat Ovidiu Gabor, director general adjunct al Administrației Naționale „Apele Române”.

Directorul adjuct „Apele Romȃne” despre inundațiile din Romȃnia

Râurile care sunt în partea de sud-vest a țării au reacționat conform prognozelor hidrologice pe care le avem. La ora 17,00 aveam doar patru cote pe Cod portocaliu și care sunt pe creștere: râurile Teslui, Neajlov, Crinului și Vedea la Alexandria”, a spus Gabor. La rândul său, Ion Sandu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat că sâmbătă, de la 8:00 la 20:00, este posibil ca în zona de sud, unde sunt emise avertizările și atenționările hidrologice, să mai plouă, cu cantități de maximum 10 litri pe metru pătrat toată perioada zilei.

„De mâine seară până luni dimineață, în zona cu inundații va fi o pauză din punct de vedere al precipitațiilor. Mâine (sâmbătă n.r), ANM va emite o informare sau avertizare privind intensificări de vânt pentru duminică și luni, în zona de sud-est și Moldova, iar luni dimineață va interveni cu informări suplimentare dacă precipitațiile de luni și marți se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de luni și marți nu sunt foarte importante, dar sunt mai mari decât mâine în cursul zilei”, a explicat Ion Sandu, conform Agerpres.

1 comentariu

UnUL 09-03-2014 - 13:57

Ăștia din Teleorman nu sunt numai bătuți de prostie (vezi votul la referendum cu 180%!!), bătuți de Dragnea care îi ține într-o mizerie și îndobitocire cruntă, acum mai sunt bătuți și de natură…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult