Acasa Actualitate-InternaSocial Disponibilizări fără salarii compensatorii la Interne

Disponibilizări fără salarii compensatorii la Interne

scris de M.A.
1 afisari

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, miercuri, la Senat, că angajaţii din MAI care vor fi disponibilizaţi nu vor primi salarii compensatorii, întrucât situaţia economică nu o permite.

Traian Igas (Agerpres)

Traian Igas (foto: Agerpres)

Igaş a afirmat că disponibilizaţii din MAI vor primi exact aceleaşi ajutoare sociale ca orice angajat care îşi pierde locul de muncă. În plus, ministrul Administraţiei şi Internelor a adăugat că acei care urmează să fie disponibilizăţi vor beneficia de cursuri de reconversie profesională, transmite Mediafax. „Nu putem vorbi în acest moment de salarii compensatorii, pentru că situaţia economică nu ne permite”, a afirmat ministrul Traian Igaş. Ministrul Traian Igaş şi şefii de structuri din MAI au fost audiaţi, miercuri, la Comisia de apărare din Camera Deputaţilor în legătură cu scandalul în care a fost implicat fostul secretar general al instituţiei Laurenţiu Mironescu, dar şi în legătură cu norma de hrană, cu restructurarea ministerului şi cu aderarea la Spaţiul Schengen. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, miercuri, după audierea sa în Comisia de apărare, că 10.000 de angajaţi din MAI vor fi disponibilizaţi în următoarele două luni, inclusiv o mare parte din Aparatul Central.

4 comentarii

YAAKOV 08-06-2011 - 17:43

Este logic sa fie asa.
Salariile compensatorii s-au dat pe vremea lui Ciorbea si Emil Constantinescu, pentru ca primisera ordin sa rada sectoare importante ale economiei nationale, unde statul roman investise miliarde de dolari. Ca sa nu se opuna muncitorimea neganditoare, s-au dat bani pe saturate.
Dar caralii care vor fi disponibilizati nu au in dotare decat niste amarate de pistoale, bocancii si tzoalele primite de pomana.

descultul 08-06-2011 - 21:02

Daca erau ceva comisari, chestori sau de astia de la varf, poate primea si fraierul din strada ceva. Dar cum reforma se face cu prostimea nu sunt bani. Astia nu au muncit , doar sefii munceste, ca e multi. Statul curului condus de analfabeti.

coco 08-06-2011 - 22:23

ar fi logic sa-ti traga tie , mai draga yaahov , un glont direct in creier. ar scapa lumea de o alta javra ordinara!

YAAKOV 09-06-2011 - 14:31

Ba damblagiule, eu va concediez sau jigodiile pe care le-ati aparat voi pana acum ? Te deranjeaza ca am spus ceva logic ? Puterea actuala se kaka pe voi la orice ora. Esta aparata de trupele de comando americane, nu de niste betivani ca tine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult