Acasa Actualitate-InternaSocial DN1: Accident grav, un mort și trafic blocat la kilometrul 226

DN1: Accident grav, un mort și trafic blocat la kilometrul 226

scris de C.S.
5 afisari

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN1 Brașov-Făgăraș. Traficul este întrerupt pe ambele sensuri, la kilometrul 226, în zona localității brașovene Mândra, informează centrul Infotrafic.

Un șofer și-a pierdut viața pe DN1, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autocar.

Șoferul unui autoturism a intrat în coliziune frontală cu un autocar de pe contrasens, pierzându-și viața. Cauzele exacte ale accidentului nu sunt deocamdată cunoscute, însă, din primele cercetări viteza excesivă pare să fie unul dintre factorii determinanți.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță, de asemenea, condiții de iarnă și trafic îngreunat pentru mai multe drumuri naționale din întreaga țară. Un strat subţire de zăpadă a fost semnalat pe drumurile DN7A Vidra (judeţul Vâlcea) – Groapa Seacă (judeţul Hunedoara), DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN13E Zagon – Barcani (judeţul Covasna) și DN18, în zona oraşului maramureşean Borşa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult