Acasa Actualitate-InternaSocial Doi călărăşeni, morţi de foame în casă

Doi călărăşeni, morţi de foame în casă

scris de Z.V.
14 afisari

O femeie în vârstă de 69 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de 45 de ani, au fost găsiţi fără suflare în apartamentul lor din Călăraşi.

Doi calaraseni au fost gasiti morti de foame in casa

foto: RTV

Vecinii au alertat poliţia după ce nu i-au mai văzut pe cei doi de circa două săptămâni. Când au ajuns în apartamentul celor doi, poliţiştii au găsit-o pe femeie într-o cameră, fără suflare, iar în alta se afla fiul ei, decedat. Acesta avea grave probleme de sănătate şi niciun venit.

Anchetatorii, citaţi de Realitatea TV, spun că cei doi au murit de foame.

Pentru poliţişti nu există nicio suspiciune în privinţa morţii celor doi, după ce au constat că nici femeia şi nici fiul ei nu aveau urme de violenţă pe trupurile lor. Poliţiştii au fost şocaţi când au vazut că în casă nu era niciun fel de hrană, ceea ce i-a făcut pe anchetatori să constate că aceştia au murit de foame. Femeia avea o pensie de 400 de lei, din care trăia împreună cu fiul ei.

Vecinii spun că cei doi nu erau vizitaţi niciodată de nimeni.

6 comentarii

Rusu 06-05-2011 - 16:07

Nu mai vorbiti prostii!.Afirmatia asta idioata e doar o presupunere a unui nepoate a batranei.Sa nu ne miram ca nimeni nu mai da doi bani pe presa.Nu conteaza adevaraul ci senzationalul.Mi-e scarba!

Ciu Huhu 06-05-2011 - 18:06

Ma rusule jeg securist portocaliu, e adevarat in Romania oamenii mor de foame in veci blestematilor portocalii. ati ruinat Romaia si poporul roman, mai grav bestiilor, ati indatorat enorm pe multi ani Romania si poporul

Rusu 06-05-2011 - 22:05

Vizionarea excesiva a posturilor tv,detinute de Nus si Felix,dauneaza grav sanatatii mintale!

urbos 06-05-2011 - 22:09

Potaie, vezi ca Realitatea, care ti-a lins scarnavia securista in dos ani de-a randul, nu mai e a lui Vantu cu care tot scarnavia ta securista se intalnea prin parcari, ci a luat-o un usturoiat.

Viorica Ianc 07-05-2011 - 13:58

Nici iarna nu se moare de foame daca vrei sa traiesti!
Daramite PIMAVARA ! Cand apare sf.uzrica, stevia si alte verdetzui Poate au fost de aia a lui
Creanga cu..” muieti-is posmagii ? „.
Articol prea scurt – Z.V.

Viorica Ianc 07-05-2011 - 13:59

Pofta buna ! Iar nu apare un comentar. Ce faceti BRE ?!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult