Acasa Actualitate-InternaSocial Doi candidaţi PPDD răniţi într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui

Doi candidaţi PPDD răniţi într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

În seara de joi, 29 noiembrie, pe Autostrada Soarelui a avut loc un accident cu patru maşini, în urma caruia au fost răniţi şi 2 candidaţi PPDD la alegerile parlamentare.

Doi candidaţi PPDD răniţi într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui (foto:agenda.ro)

Din primele cerectări ale poliţiei se pare că vinovat este un candidat PPDD la funcţia de deputat, care a vrut să întoarcă neregulamentar şi a fost lovit de o maşină. La scurt timp după, un alt şofer, tot candidat PPDD, care a oprit să acorde primul ajutor a fost şi el lovit de un alt autoturism. Potrivit rtv.net, candidatul care a vrut să acorde o mână de ajutor este Andrei Răzvan Condurăţeanu, soţia acestuia şi încă o persoană ajungând la spital în urma incidentului.

Tatăl lui Andrei Răzvan, Florin Condurăţeanu a declarat că acesta „S-a dat jos din maşina să ajute un coleg izbit de un participant iar cand a ajuns si l-a luat în braţe pe colegul de la PPDD un alt participant a intrat în maşină.” Acesta a adăugat că fiul lui „Are o fracturare la tâmpla stângă.” şi ca „a aranjat să ajungă cu ambulanţa la Bagdasar Arseni. Este în comă indusă din cauza şocului în creier. Medicii fac un tratament şoc încercand să îl salveze”. Accidentul rutier s-a petrecut la scurt timp după inaugurarea tronsonului de autostradă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult