Acasa Actualitate-InternaSocial Doi morţi după ce au căzut cu maşina în iaz

Doi morţi după ce au căzut cu maşina în iaz

scris de C.F.V.
5 afisari

O maşină în care se aflau doi oameni a căzut  de pe un dig din pământ într-un canal al unei amenajări piscicole. Martorii i-au scos pe cei doi şi au încercat să-i resusciteze. La faţa locului au ajuns rapid şi medici şi echipe ale ISU Tulcea. Cele două persoane au murit.

foto: evidoc.ro

Accidentul s-a produs în comuna Zebil, din judeţul Tulcea.”Este vorba despre un autoturism Dacia 1300. Circulând pe digul de pământ s-a răsturnat cu capota în jos. În maşină se pare că au fost 3 persoane. Pescarii şi cetăţenii din zonă au reuşit să scoată din autoturism două persoane”, Dumitru Başcău, şeful ISU Tulcea.  Acesta spune că digul de pe care s-au răsturnat în apă cei doi este, cel mai probabil, unul care împrejmuie canalul: „Astfel de diguri împrejmuiesc amenajările piscicole, lacurile sunt împrejmuite de astfel de drumuri de pământ„.

„Se pare că persoanele care erau în maşină consumaseră şi băuturi alcoolice. Au fost văzuţi de pe mal după ce s-au răsturnat cu maşina în apă. Au fost scoşi de localnici, dar erau, practic, înecaţi„, a mai spus Dumitru Vâlcu.

Şeful ambulanţei spune că, potrivit martorilor, cea de-a treia persoană, fiul unuia dintre cei căzuţi în apă, plecase în sat înainte de incident.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult