Acasa Actualitate-InternaSocial Doua tramvaie s-au ciocnit in Timisoara – 14 raniti

Doua tramvaie s-au ciocnit in Timisoara – 14 raniti

scris de Ziua Veche
13 Afisari

Un numar de 14 persoane au fost ranite miercuri dimineata, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in centrul municipiului Timisoara, la fata locului fiind mai multe ambulante.


Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, circulatia este blocata total in zona accidentului, iar mai multe echipaje ale Politiei Rutiere dirijeaza traficul pe alte rute, anunta Mediafax. Acesta a mai spus ca din primele cercetari reiese ca accidentul a fost provocat de o manevra gresita facuta de o tanara care este incepatoare in postul de vatman si care a intrat intr-un alt tramvai. Potrivit sursei citate, in urma impactului dintre cele doua tramvaie, 14 persoane au fost ranite, acestea primind ingrijiri medicale la fata locului, unde au ajuns sapte ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta si trei echipaje SMURD. Persoanele ranite au rani la maini, la picioare si la cap, un batran fiind ranit mai grav. Inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat, Mihai Benga, a declarat ca ranitii au suferit traumatisme cranio-faciale si ca, exceptand un batran care si-a pierdut cunostinta, celelalti raniti sunt in stare „relativ buna”, toti urmand sa fie transportati la spital.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult